Prijzenpot

1 2 5 0 0

Meld u aan als deelnemer

Meld u aan als deelnemer

Voor deelname vragen wij enkele gegevens van je. Vul onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk in. Na een strenge screening nemen wij vervolgens contact met u op.

 

Deelnemer

Wilt u ook strijden om de felbegeerde Young Business Award? Wij zijn opzoek naar startups die minder dan vijf jaar geleden zijn opgericht bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast moet de startup voor deelname aan de Young Business Award gevestigd zijn in Nederland.

Voor deelname aan onze startup competitie hebben van jou als deelnemer nog wel enkele gegevens nodig. Vul deze in en we nemen medio februari contact met jullie op voor verdere aanlevering van informatie die wij nodig hebben. Kijk daarnaast ook naar de deelnemersreglement.

Semi finales

Na uw aanmelding wordt u door een aantal experts gescreend. Van alle aanmeldingen krijgen in totaal twaalf bedrijven de kans om hun bedrijf in zestig seconden te pitchen en vervolgens te verdedigen tegenover een vakkundige jury tijdens één van de twee semi finales. Tijdens elke semi finale zijn er twee tickets (van de in totaal vier finaleplaatsen) voor de finale van de Young Business Award 2017 (op dinsdag 6 juni 2017) te verdienen. In de finale strijden in totaal vier bedrijven om de prestigieuze onderscheiding Young Business Award, de kristallen award en het prijzenpakket (waaronder de prijzenpot t.w.v. € 12.500).