Prijzenpot

1 5 0 0 0

Finale Young Business Award 2018

donderdag 28 juni 2018 om 19:00

Atlas Theater

Tijdens de finale van de Young Business Award 2018 pitchen de beste, maar dan ook echt de allerbeste startups van Nederland om de titel: Beste Jonge Onderneming van Nederland (niet te verwarren met de Sprout Award voor Beste Jonge Ondernemer van Nederland, die opdezelfde avond bekend gemaakt wordt). Aan de kristallen award van de Young Business Award is naast de titel een geldbedrag van 15.000 euro verbonden. De Amsterdamse startup Media Distillery won vorig jaar na een zinderende eindstrijd de grootste startup-competitie van Nederland.

“Op dit podium pitchen de aller, maar dan ook echt aller beste jonge ondernemers- en startups van Nederland”, aldus Jort Kelder.

Presentator Jort Kelder neemt ons ook komende zomer in het Atlas Theater mee in de eindstrijd van de Young Business Award. Dit wil je donderdag 28 juni (inloop 19:00) absoluut niet missen. Hier ontmoet jij namelijk achthonderd mede ondernemers terwijl jij leert van de beste jonge ondernemers- en startups van Nederland!

Aanmelden als bezoeker finale Young Business Award 2018

Erbij zijn op het moment dat de beste jonge ondernemer- en onderneming van Nederland bekend gemaakt worden? Dat kan! Gratis zelfs. Meld jezelf via het aanmeldformulier aan als bezoeker en dan zit jij donderdag 28 juni (inloop 19:00 uur) gewoon in het Atlas Theater te genieten van de startup show van het jaar, en dat gratis. Ons kick-ass startup event begint om 19:30 uur. Be there!

Locatie

Plan uw route

Meld u aan als bezoeker voor Finale Young Business Award 2018

Finale Young Business Award 2018