Halve-finale Groningen

dinsdag 27 maart 2018 om 19:00

MartiniPlaza

Ze zijn jong, barsten van de energie en ondernemen met een houding van ‘dat doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun grote blauwe ogen en guitige lach, want voor je het weet zijn deze startups je in de markt voorbij gestreefd. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Groningen: (bekendmaking halve-finalisten volgt begin februari. Aanmelden als deelnemer kan nog).

Hier in Groningen is de kick-off van de Young Business Award 2018! Uit alle aanmeldingen strijden de beste startups in Nederland hier om twee finale-tickets van de Young Business Award 2018. De winnaar ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro, kristallen award en titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. Ben jij erin Groningen bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelf. Dit kick-ass startup event op dinsdag 27 maart (inloop 19:00 uur) in MartiniPlaza mag je absoluut niet missen. Aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier rechts.

Check voor een sfeerimpressie hieronder de aftermovie van de eerste YBA halve-finale van vorig jaar! Hier zagen 250+ ondernemers hoe twee startups een YBA finale-ticket wisten te bemachtigen.

Locatie

Plan uw route

Meld u aan als bezoeker voor Halve-finale Groningen

Halve-finale Groningen