Prijzenpot

1 5 0 0 0

Halve-finale Groningen

dinsdag 27 maart 2018 om 19:00

MartiniPlaza

Ze zijn jong, barsten van de energie en ondernemen met een houding van ‘dat doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun grote blauwe ogen en guitige lach, want voor je het weet zijn deze startups je in de markt voorbij gestreefd. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Groningen: (bekendmaking halve-finalisten volgt 24 februari).

Hier in Groningen is de kick-off van de Young Business Award 2018! De twaalf halve-finalisten peuterde samen voor 25 miljoen euro groeigeld los bij investeerders. De helft (6 halve-finalisten) strijden hier in Groningen om twee finale-tickets van de Young Business Award 2018. De winnaar ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. Ben jij erin Groningen bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelf. Dit kick-ass startup event op dinsdag 27 maart (inloop 19:00 uur) in MartiniPlaza mag je absoluut niet missen. Aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier rechts.

Programma:
19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off programma
21:00 uur Start Netwerken
21:30 uur Bekendmaking eerste twee finalisten

Check voor een sfeerimpressie hieronder de aftermovie van de eerste YBA halve-finale van vorig jaar! Hier zagen 250+ ondernemers hoe twee startups een YBA finale-ticket wisten te bemachtigen.

Locatie

Plan uw route

Meld u aan als bezoeker voor Halve-finale Groningen

Halve-finale Groningen