Halve-finale Leeuwarden

dinsdag 17 april 2018 om 19:00

Deze startup entrepreneurs zijn jong, barsten van het talent en ondernemen met een houding ‘dit doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun jonge overmoed en ambitie, want voor je het weet zijn ze je in de markt voorbij gevolgen. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Leeuwarden: (bekendmaking halve-finalisten volgt begin februari. Aanmelden als deelnemer kan nog).

Hier in Leeuwarden strijden de beste startups in Nederland om twee finale-tickets van de Young Business Award 2018. De winnaar ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro, de kristallen award en titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. Ben jij erin Leeuwarden bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelf. Dit kick-ass startupevent vindt op dinsdag 17 april (inloop 19:00 uur) plaats (locatie volgt later). Aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier rechts.

Check voor een sfeerimpressie de aftermovie van de eerste YBA halve-finale van vorig jaar! Hier zagen 250+ ondernemers hoe twee startups een YBA finale-ticket wisten te bemachtigen.

Meld u aan als bezoeker voor Halve-finale Leeuwarden

Halve-finale Leeuwarden