Prijzenpot

1 5 0 0 0

Halve-finale Leeuwarden

dinsdag 17 april 2018 om 19:00

De Harmonie

Deze startup entrepreneurs zijn jong, barsten van het talent en ondernemen met een houding ‘dit doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun jonge overmoed en ambitie, want voor je het weet zijn ze je in de markt voorbij gevolgen. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Leeuwarden: (bekendmaking halve-finalisten volgt 20 februari).

Hier in Leeuwarden pitchen 6 startups in 60 seconden om twee finale-tickets van de Young Business Award 2018. De winnaar ontvangt de kristallen award, prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. Ben jij erin Leeuwarden bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelf. Dit kick-ass startupevent vindt op dinsdag 24 april (inloop 19:00 uur/ 19:30 start programma) plaats in theater De Harmonie. Aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier rechts.

Check voor een sfeerimpressie de aftermovie van de eerste YBA halve-finale van vorig jaar! Hier zagen 250+ ondernemers hoe twee startups een YBA finale-ticket wisten te bemachtigen.

Locatie

Plan uw route

Meld u aan als bezoeker voor Halve-finale Leeuwarden

Halve-finale Leeuwarden