Semi Finale Hoogeveen

dinsdag 2 mei 2017 om 19:00

De Tamboer

detamboerhoogeveen_image_big

De tweede halve finale van de Young Business Award 2017 (YBA2017) wordt op dinsdag 2 mei georganiseerd in theater De Tamboer in Hoogeveen. Hier zijn voor de zes startups: ‘Watermelon MessengerInkless, Media Distillery, plugify, CC Diagnostics en Storage Share‘ twee finale-tickets te bemachtigen die toegang geven tot de finale van de Young Business Award in het Atlas Theater.

19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off programma
21:00 uur Einde officiële programma/ start netwerken in de foyer
21:30 uur Bekendmaking laatste twee finalisten

Het bezoeken van de halve finale in theater De Tamboer is gratis. Voor de organisatie van het startup-evenement zouden wij het fijn vinden om voorafgaand van jou bezoek op de hoogte te zijn. Zou jij daarom jezelf (en eventueel anderen) voorafgaand via de module (rechts) willen aanmelden als bezoeker? Dan zorgen wij ervoor dat u op dinsdag 2 mei een avond vol inspiratie en innovatief ondernemerschap tegemoet gaat!

Bekijk voor een sfeerimpressie hieronder de aftermovie (duurt twee minuten) van de eerste halve-finale van de Young Business Award 2017. De eerste halve-finale was op dinsdag 28 maart in theater De Nieuwe Kolk.

from Young Business Award on Vimeo.

Locatie

Plan uw route

Meld u aan als bezoeker voor Semi Finale Hoogeveen