Prijzenpot

1 2 5 0 0

Stichting Young Business Award

Stichting Young Business Award

De stichting Young Business Award reikt jaarlijk een aantal onderscheidingen uit. Tijdens de finale van de Young Business Award wordt jaarlijks de meest veelbelovende startup van Nederland bekend gemaakt. Tijdens het traject van de Young Business Award For Students haalt de stichting Young Business Award ondernemende studenten voor een startup bootcamp één week lang uit de schoolbanken met als doel om de studenten te helpen met het starten van een eigen bedrijf. Daarnaast reikt de stichting Young Business Award met de Drentse Startup één keer per jaar de prijs uit voor de meest veelbelovende startup (gevestigd) in de Provincie Drenthe. De stichting Young Business Award ambieert om startups met de verschillende onderscheidingen de kans te bieden om te excelleren én om de ondernemersgeest in de Provincie Drenthe te inspireren.

Door een flink aantal strategische samenwerkingen met verschillende partners werkt de stichting Young Business Award aan een beter ecosysteem voor startups in (Noord-)Nederland. De stichting biedt startups naast het podium dat ze verdienen de gewenste infrastructuur om hun startup te lanceren. Via de nieuwsbrief van de Young Business Award kunt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de stichting Young Business Award.

Young Business Award 2017

Tijdens de finale van de Young Business Award 2017 wordt door de stichting Young Business Award de meest veel belovende startup van Nederland bekend gemaakt. Alle startups die graag mee willen strijden om de prestigieuze titel kunnen zichzelf tot en met dinsdag 31 januari 2017 aanmelden als deelnemer. Hierna volgt een selectieperiode waaruit twaalf startups geselecteerd worden die tijdens één van de twee semi finales mogen pitchen.

In het traject van de Young Business Award 2017 worden er twee semi finales georganiseerd. Het seizoen van de Young Business Award 2017 start met een semi finale in Assen op dinsdag 28 maart gevolgd door de tweede semi finale in Hoogeveen op dinsdag 2 mei. Tijdens elke semi finale krijgen zes startups de kans om hun businessmodel in zestig seconden te pitchen voor een vakkundige jury met als doel om één van de twee finale tickets (per semi finale) te bemachtigen.De vijfde finalist kunt uzelf via de Sprout en Noordz wildcard naar de finale stemmen! De vijf finalisten strijden op dinsdag 6 juni tijdens de finale van de Young Business Award 2017 om de kristallen Young Business Award inclusief de prijzenpot van maar liefst 12.500 euro!