Aanmelden bezoeker

Meld je hier aan als bezoeker

Het eerst volgende evenement van de startup competitie is de halve finale in Groningen op woensdag 20 mei 2020 (inloop 19:00 uur). Wil je dit startup event in MartiniPlaza Groningen samen met 400 ondernemers, professionals en investeerders bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Aanmelden als bezoeker kan via het onderstaande aanmeldformulier.

Klik hier voor meer informatie en het programma van de YBA Groningen.

Halve finale Groningen (aanmeld formulier voor bezoekers)

Aanmelden bezoeker Young Business Award

Aanmelden als bezoeker van de Young Business Award 2020 kan gratis via het aanmeldformulier (rechts). De Young Business Award bestaat dit jaar uit drie evenementen en is de ontmoetingsplek voor voor ondernemers, professionals en investeerders.

De startup competitie bestaat uit twee halve halve finales in Groningen (20 mei 2020) en Leeuwarden (9 juni 2020). Tijdens elke halve finale pitchen zes startups in 60 seconden voor twee finale plekken. De vier finalisten strijden tijdens de finale de om felbegeerde kristallen Young Business Award. De winnaar mag zichzelf één jaar lang de ‘beste jonge onderneming van Nederland’ noemen en ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro. Jaarlijks worden de drie startup events van de Young Business Award gezamenlijk door zo’n 1.400 bezoekers bezocht.

Alle evenementen van de startup competitie zijn gratis te bezoeken. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit financieel mogelijk.

Evenementen Young Business Award 2020

Startup Competitie

De startup competitie bestaat dit jaar uit drie evenementen en is de ontmoetingsplek voor innovatieve ondernemers, professionals en investeerders. De Young Business Award bestaat dit jaar uit twee halve finales in Groningen en Friesland. In de twee halve finales wordt het aantal van twaalf halve finalisten terug gebracht tot vier finalisten. De vier finalisten strijden tijdens de finale van de Young Business Award 2020 om de felbegeerde kristallen award. De winnaar mag zichzelf één jaar lang de ‘beste jonge onderneming van Nederland’ noemen en ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro.