Aanmelden bezoeker

Meld je hier aan als bezoeker

Het eerstvolgende evenement van de startup competitie is de finale van de Young Business Award. Deze vindt plaats op dinsdag 5 januari 2020. De aanvang (inloop) van de finale start om 19:00 uur en het programma zelf stipt om 19:30 uur.

Wil je dit startup event in het Atlas Theater in Emmen samen met honderden ondernemers, professionals en investeerders bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Aanmelden als bezoeker kan vanaf eind november via het onderstaande aanmeldformulier.

Klik hier voor meer informatie en het programma van de YBA-finale.

Aanmelden bezoeker Young Business Award

Aanmelden als bezoeker van de Young Business Award 2020 kan gratis via het aanmeldformulier (rechts). De startup competitie bestaat dit jaar uit een televisie-format en een finale als live evenement. De vier finalisten strijden tijdens de finale de om felbegeerde kristallen Young Business Award. De winnaar mag zichzelf één jaar lang de ‘beste jonge onderneming van Nederland’ noemen en ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro. Jaarlijks (onder normale omstandigheden) worden de drie startup events van de Young Business Award gezamenlijk door zo’n 1.400 bezoekers bezocht.

Alle evenementen van de startup competitie zijn gratis te bezoeken. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit financieel mogelijk.

Tijdlijn Young Business Award 2020

  • Aanmelden als deelnemer (8 februari 2020 tot 9 maart 2020);
  • Bekendmaking halve finalisten 25 april 2020;
  • Eerste aflevering YBA Broadcast (voorronde) op vrijdag 15 januari 2021;
  • Tweede aflevering YBA Broadcast (voorronde) op vrijdag 22 januari 2021;
  • Derde aflevering YBA Broadcast (voorronde) op vrijdag 29 januari 2021;
  • Finale Young Business Award (vierde aflevering) op vrijdag 5 februari 2021.

Startup Competitie

De startup competitie bestaat normaal uit drie startup-events die in verschillende steden georganiseerd worden. Door de coronacrisis is het aantal evenementen terug gebracht naar alleen de finale van de Young Business Award 2020. De halve finales worden dit jaar niet als live evenement georganiseerd, maar als een tv-programma waarin de beste Nederlandse startups pitchen om een van de vier finalisten te worden. De finale van de startup-competitie blijft de ontmoetingsplek voor innovatieve ondernemers, professionals en investeerders. De vier finalisten strijden tijdens de finale van de Young Business Award 2020 om de felbegeerde kristallen award. De winnaar mag zichzelf één jaar lang de ‘beste jonge onderneming van Nederland’ noemen en ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro.