Prijzenpot

1 5 0 0 0

Finale Young Business Award 2018

donderdag 7 juni 2018 om 19:00

Atlas Theater

De YBA Groningen (27 maart 2018) en de YBA Friesland (17 april 2018) zitten er inmiddels op. Samen bezochten bijna 700 bezoekers de twee halve-finales van de Young Business Award 2018. Tijdens de YBA Groningen gingen hotelier- en techstartup Hotelchamp en duurzaamheidsbedrijf We4Sea naar de YBA-Finale. Deze startups gaan het opnemen tegen slaaprobot Somnox en fintech-startup InvoiceFinance die tijdens de YBA Friesland hun finale-tickets veroverende. Samen peuterde deze vier goudgerande finalisten zo’n 20 miljoen euro groeigeld los bij investeerders. Dit is de crème de la crème van de Nederlandse startup scene.

Tijdens de finale van de Young Business Award 2018 strijden deze vier goudgerande startups om de titel: Beste Jonge Onderneming van Nederland (niet te verwarren met de Sprout Award voor Beste Jonge Ondernemer van Nederland, die opdezelfde avond bekend gemaakt wordt). Aan de kristallen award van de Young Business Award is naast de titel een geldbedrag van 15.000 euro verbonden. De Amsterdamse startup Media Distillery won vorig jaar na een zinderende eindstrijd de grootste startup-competitie van Nederland.

“Op dit podium pitchen de aller, maar dan ook echt aller beste jonge ondernemers- en startups van Nederland”, aldus Jort Kelder.

Presentator Jort Kelder neemt ons in het Atlas Theater mee in de eindstrijd van de Young Business Award. Dit wil je donderdag 7 juni (inloop 19:00) absoluut niet missen. Hier ontmoet jij namelijk achthonderd mede ondernemers terwijl jij ziet hoe de beste jonge ondernemers- en startups van Nederland in raptempo baanbrekende innovaties naar de markt brengen.

Aanmelden als bezoeker finale Young Business Award 2018

Erbij zijn op het moment dat de beste jonge ondernemer- en onderneming van Nederland bekend gemaakt worden? Dat kan! Gratis zelfs. Meld jezelf via het aanmeldformulier aan als bezoeker en dan zit jij donderdag 7 juni (inloop 19:00 uur) gewoon in het Atlas Theater te genieten van de startup show van het jaar, en dat gratis. Ons kick-ass startup event begint om 19:30 uur. Be there!

Finale Young Business Award 2018

Locatie

Plan uw route

Meld u aan als bezoeker voor Finale Young Business Award 2018

Count me in