Finale Young Business Award

dinsdag 29 september 2020 om 19:30

Atlas Theater Emmen

Startup event

De finale van de Young Business Award in Emmen is een startup event met een stimulerend programma voor de Drentse startupscene. Het is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders. De startups op dit podium veroveren razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. In rap tempo brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt en kunnen bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil. Of anders worden ze wel weggeblazen door deze nieuwe generatie startup entrepreneurs. Zo zit de snelle wereld in elkaar als je het vraagt aan de startups die jaarlijks strijden om de felbegeerde Young Business Award.

Finale Young Business Award

60 seconden. Zo snel moet elke entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de kritische jury de regie voor 10 minuten over met een spervuur aan vragen. Tijdens de finale in Emmen strijden de vier finalisten om de felbegeerde Young Business Award. De winnaar van de finale keert huiswaarts met de kristallen award, 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’.

Het startup evenement vindt plaats op dinsdag 29 september 2020 in het Atlas Theater te Emmen. Hier word je meegenomen in de wereld van deze innovatieve startups. Het bezoeken van dit startup event is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland. Bekijk hieronder het programma van de avond.

Wil je dit startup event samen met 800 ondernemers, professionals en investeerders bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier (rechts).

Programma finale Young Business Award
19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off programma
21:00 uur Start Netwerken
21:30 uur Bekendmaking winnaar Young Business Award

Startup Competitie

De startup competitie bestaat dit jaar uit drie evenementen en is de ontmoetingsplek voor innovatieve ondernemers, professionals en investeerders. De Young Business Award bestaat dit jaar uit twee halve finales in Groningen en Friesland. In de twee halve finales wordt het aantal van twaalf halve finalisten terug gebracht tot vier finalisten. De vier finalisten strijden tijdens de finale van de Young Business Award 2020 om de felbegeerde Young Business Award. De winnaar mag zichzelf één jaar lang de ‘Beste jonge onderneming van Nederland’ noemen en ontvangt naast de award ook de prijzenpot van 15.000 euro.

Alle netwerk evenementen van de startup competitie zijn gratis te bezoeken. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit financieel mogelijk.

Meld u aan als bezoeker voor Finale Young Business Award