Finale Young Business Award

vrijdag 5 februari 2021 om 12:00

https://www.youngbusinessaward.com/broadcast/

YBA Broadcast

De startup competitie Young Business Award bestaat normaal uit drie startup events die in verschillende steden georganiseerd worden. Door het coronavirus zijn voor de editie van 2020 de evenementen geannuleerd en wordt deze editie vormgegeven als een tv-programma genaamd YBA Broadcast. Het tv-programma heeft vier afleveringen van zo’n 40 minuten per aflevering. Tijdens de eerste drie afleveringen pitchen de 12 halve finalisten hun startup aan de jury. Het doel is om de juryleden te overtuigen en hiermee een ticket voor de finale aflevering te bemachtigen.

De jury selecteert de vier beste startups die terug keren tijdens de finale aflevering. Tijdens de finale van de Young Business Award 2020 gaan de vier finalisten de strijdt met elkaar aan en keert de winnaar huiswaarts met de kristallen award. De winnaar mag zichzelf één jaar lang de ‘beste jonge onderneming van Nederland’ noemen en ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro.

Finale Young Business Award

60 seconden. Zo snel moet elke entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de kritische jury de regie over met een spervuur aan vragen. Tijdens de finale aflevering in Emmen strijden de vier finalisten om de felbegeerde Young Business Award. De winnaar van de finale keert huiswaarts met de kristallen award, 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’.

De finale aflevering vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en wordt uitgezonden vanuit het Atlas Theater in Emmen. Presentator Jort Kelder neemt je hier mee in de wereld van deze innovatieve startups. Het bekijken van de finale aflevering is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland.

Meld u aan als bezoeker voor Finale Young Business Award