Prijzenpot

1 5 0 0 0

Liesbeth Omvlee

Logo

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ – Edward de Bono

De wereld een beetje beter maken, dat klinkt idealistisch, maar dat is waar ondernemers mee bezig zijn; ze lossen een probleem op voor hun (toekomstige) klanten. Of dat nu een nieuw product is of een nieuwe dienst is, of het verbeteren van bestaande producten of diensten, verschilt. Dat er veel mensen zijn met goede ideeën om dingen te verbeteren is goed, maar die ideeën daadwerkelijk omzetten in acties, dàt is waar het uiteindelijk om gaat! Doen! Ondernemen!

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat het uitproberen van nieuwe dingen op het gebied van ondernemerschap wordt gestimuleerd. Daarom ben ik ook erg enthousiast over de rol die de Young Business Award op zich heeft genomen en daarmee laat zien wat er in de regio allemaal gebeurt op het gebied van jong ondernemerschap.

Zelf heb ik verschillende aspecten van het ondernemerschap ervaren; ik heb zelf een eigen bedrijf opgezet, ik heb ervoor gestudeerd (Bedrijfskunde) en vanuit Flinc begeleid ik ondernemers van – soms nog een pril – idee naar daadwerkelijke business. Vanuit mijn rol als projectmanager bij Flinc lever ik dan ook graag een bijdrage aan de Young Business Award.