Prijzenpot

1 5 0 0 0

Mr. Ronald Klarus

Logo

Motivatie
Jonge startende ondernemers moeten een goede kans krijgen om hun onderneming te starten, structuur te geven en door te laten groeien. Natuurlijk kan iedereen proberen daarbinnen zijn eigen weg te vinden, maar enige hulp bij het maken van afwegingen om daarna keuzes te maken, kan iedereen verder helpen. Het kunnen benutten van een kenniskring als sparringpartner, biedt veel voordelen en kansen voor de startende ondernemer. Daarnaast werkt de bevlogenheid en drang naar innovatie van een startende ondernemer aanstekelijk voor mensen en zijn omgeving en dus ook naar de deelnemers van de kenniskring. Als deelnemer van de kenniskring blijf ik graag contact houden met de telkens vernieuwende groep van jonge ondernemers om zo zelf enthousiast te blijven en (zakelijk) kansen te blijven zien.

Expertise
Als advocaat en curator adviseer ik vanuit juridisch en strategisch oogpunt vele ondernemers bij het maken van keuzes. Naast een ‘strikt juridisch advies’, kan ik meedenken in de wensen van de ondernemer om daarbij een toegevoegde waarde te zijn. Als curator zie ik ook regelmatig de minder zonnige kant van het ondernemen en met deze ervaringen kan ik start-ups wellicht behoeden voor een misstap.

Meerwaarde
Als partner/vestigingsleider van Yspeert vwl advocaten in Emmen denk ik telkens in kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Dit gaat dus verder dan alleen vaktechnische juridische werkzaamheden. Ik ben dan ook in staat om, naast begeleiding vanuit mijn expertise, een meerwaarde te zijn voor een start-up door mee te denken binnen zijn eigen branche en kansen te zien voor de toekomst.

Waarom Yspeert vwl advocaten partner is van de Young Business Award?
Jonge en nieuwe ondernemers hebben de toekomst! Als advocatenkantoor een steentje bijdragen aan een ondernemende regio, waarbij bevlogenheid en drang naar innovatie van start-ups centraal staat, helpt ook Yspeert vwl advocaten weer een stapje vooruit.