Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

De nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor het netwerk evenement op dinsdag 5 januari 2021 (inloop 19:00 uur). 

Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

Kom jij de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland bezoeken? Dat kan! Aanmelden als bezoeker voor de nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland kan zelfs gratis. De nieuwjaarsbijeenkomst wordt op dinsdag 5 januari 2021 georganiseerd in het Atlas Theater in Emmen. Bij dit netwerk evenement in Emmen komt zakelijk Noord-Nederland samen om te netwerken en het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Wat: Nieuwjaarsreceptie Emmen
Wanneer: dinsdag 5 januari (inloop 19:00 uur/start programma 19:30 uur)
Waar: Altas Theater Emmen

Aanmelden als bezoeker? Klik hier voor meer informatie of meld je via de onderstaande tool gratis aan als bezoeker voor de nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen.

nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

Inloop grote zaal Atlas Theater bij de nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland.

Programma Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

De nieuwjaarsreceptie in Noord-Nederland presenteert dit je jaar onderleiding van presentator Sander Schimmelpenninck een verrassen, ondernemend en innovatief programma. Dit jaar start de nieuwjaarsreceptie stipt om 19:30 uur in de Rabozaal van het Atlas Theater in Emmen. Het is voor bezoekers mogelijk om zo’n dertig minuten voorafgaand aan het plenaire programma het netwerk evenement te bezoeken. De inloop van de nieuwjaarsbijeenkomst begint om 19:00 uur in de foyer. Hier ontmoeten de 800 bezoekers elkaar alvast voor het plenaire programma van de nieuwjaarsbijeenkomst.

Het programma van de nieuwjaarsreceptie begint met een spectaculaire show tussen 19:30 uur en 21:00 uur. Binnen dit programma wordt aandacht gegeven aan de kansen en uitdagingen waar Noord-Nederland de komende jaren voorstaat.

Vanaf 21:00 uur start voor de 800 bezoekers de mogelijkheid om te netwerken bij de nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen. Het netwerken vindplaats in de foyer van het Atlas Theater. Hier heft ondernemend en zakelijk Noord-Nederland het glas op een nieuw en ondernemend jaar in het noorden van Nederland.

Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

Gesprek tussen keynote spreker Prins Constantijn en presentator Jort Kelder.

Finale Young Business Award

De finale van de Young Business Award is een startup event met een stimulerend programma voor het startup ecosysteem in Noord-Nederland. De finale van de startup competitie wordt door het coronavirus eenmalig georganiseerd als de nieuwjaarsreceptie van Noord-Nederland. Tijdens de finale van de grootste startup competitie van Nederland ontmoet je samen met 800 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene. Het netwerk evenement is de ontmoetingsplek voor startups, scale-ups, ondernemers, professionals en investeerders.

Bij de Young Business Award finale staan niet de minste startups te pitchen om de kristallen award. De startups die zijn door gedrongen tot de finale van de startup competitie haalden de afgelopen jaren samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. De 12 halve finalisten in 2020 haalden samen al voor 60 miljoen euro aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Tijdens de finale van de Young Business Award zijn er uit de 12 halvefinalisten nog slechts 4 finalisten over. Deze startups strijden tijdens de finale om de felbegeerde award, prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Aanmelden bezoeker

Het programma van de nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland in combinatie met de finale van de Young Business Award is gratis te bezoeken. Het netwerk evenement wordt georganiseerd op dinsdag 5 januari 2021. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit samen financieel mogelijk. Klik hier voor meer informatie of meld je via de onderstaande tool gratis aan als bezoeker voor de nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen.

Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

Bekendmaking winnaar Young Business Award bij de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland.