NK Pitchen

NK Pitchen. Dit is de pitch van startup Hotelchamp tijdens de pitchwedstrijd Young Business Award.

NK Pitchen

Ben jij een Nederlands kampioen in pitchen? Meld je dan aan als deelnemer van de Young Business Award. Hier kan je jaarlijks bovendien een prijzenpot van 15.000 euro winnen. Of kijk jij liever naar een NK Pitchen dan dat je zelf in de spotlight staat? Meld je dan aan als bezoeker van het grootste Nederlandse pitch event.

Elevator pitch

De spanningsboog van veel Nederlands is ontzettend kort. Bij het beluisteren van een verhaal, boodschap of opdracht luisteren we erg specifiek. Eigenlijk willen we als ontvangers direct weten waarom daadwerkelijk naar de boodschap luisteren. Dit betekend dat je als zender altijd als een Nederlands kampioen (NK Pitchen) over moet komen bij ontvangers. Juist daarom is het goed kunnen pitchen vandaag de dag belangrijker dan ooit. Messcherp je propositie over brengen. En ervoor zorgen dat iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Aandacht luistert naar de pitch en na afloop juist veel vragen hebben. “Want een pitch is geen monoloog. Maar de start van een dialoog”, aldus Niels Palmers (oprichter Young Business Award).

Finale pitch event Young Business Award. 60 seconden pitch van Kristian Valk (Hotelchamp).

Het pitch event van Nederland

De finale van de pitchwedstrijd Young Business Award is vandaag de dag het grootste pitch event van Nederland. Jaarlijks wordt de pitch competitie door 1.400 bezoekers bezocht en pitchen de beste startups van Nederland om de prijzenpot van 15.000 euro. De drie pitch events van de Young Business Award zijn de ontmoetingsplekken voor ondernemers, professionals en investeerders.

60 seconden pitch bij NK Pitchen

60 seconden. Binnen zo’n korte tijd moeten deelnemers met een zinderende pitch iedereen overtuigen tijdens de pitch events van de Young Business Award. Als een Nederlands kampioen (NK) in het pitchen moet je propositie staan en duidelijk zijn voor de honderden bezoekers in de zaal. En natuurlijk de jury. Want die neemt direct na de 60 seconden pitch de regie over met een spervuur aan vragen. Tijdens de finale van de pitch competitie strijden jaarlijks vier finalisten om de felbegeerde Young Business Award. Dit jaar vindt het pitch event plaats op dinsdag 29 september 2020 in het Atlas Theater te Emmen. Bij dit pitch evenement wordt je meegenomen in de wereld van deze innovatieve startups.

Het bezoeken van dit pitch event is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland. Aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Begin show van het pitch event Young Business Award in Emmen.