Beste deelnemer,

Bedankt voor uw aanmelding als deelnemer van de Young Business Award 2023. Uw aanmelding is succesvol door ons ontvangen. Op vrijdag 25 augustus 2023 sluit de mogelijkheid tot deelname aan de Young Business Award 2023.

BEKENDMAKING EVENT:
U wordt als deelnemer uitgenodigd om op donderdag 7 september om 18:00 uur aanwezig te zijn bij een exclusief diner event bij AFAS Theater (inspiratielaan 3 3833 AV in leusden) waarin wij de 12-deelnemers van de Young Business Award 2023 bekend gaan maken. U krijgt tijdens dit bekendmaking event te horen of u wel of niet behoort tot de 12-deelnemers die terug te zien zijn in de televisie afleveringen van de Young Business Award.

Het bekendmakingsevent wordt gepresenteerd door Constantijn van Oranje en Lusanne Tehupuring, er staan aanvullend een aantal bekende keynotes en oud deelnemers op het programma (zie programma in de onderstaande link). Er is i.v.m. de zaalcapaciteit een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit (gratis) diner event. Daarom zouden wij jullie willen vragen om jezelf en co-founders/teamleden direct aan te melden als bezoekers (mits ze ook daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn) via de onderstaande link:

https://www.afas.nl/events/young-business-award

Als u doorgaat naar de tv-opnames moet u uiterlijk op maandag 11 september uw pitchdeck aanleveren bij de jury. Er wordt tevens op maandag 11 september digitaal een kennismakingsgesprek (circa 30-60 minuten per deelnemer) ingepland tussen elke deelnemer en de investeerders. Houd u deze dag alstublieft vrij, als u wordt geselecteerd als deelnemer dan ontvangt u direct na het bekendmaking event een tijdslot voor de kennismaking met de investeerders. De investeerders leveren tevens input voor de jury in de voorrondes, dus als je geen investeringsbehoefte hebt is dit alsnog een belangrijk moment om bij aanwezig te zijn.

TV-OPNAMES:
Graag zouden wij u alvast willen vragen om woensdag 20 september vrij te houden in uw agenda. De tv-afleveringen van de Young Business Award (voorrondes en finale) worden dan op één productiedag opgenomen.

Een fijne dag gewenst en tot donderdag 7 september in Leusden!

Met vriendelijke groet,
Mede namens het bestuur,

Niels Palmers
Founder & CEO
Young Business Award Foundation

[email protected]
www.YoungBusinessAward.com

  • De Ondernemer