Prijzenpot

1 5 0 0 0

Aanmelden als deelnemer Young Business Award 2018

Aanmeldformulier

Als deelnemer van de YBA2018 hebben wij nog wel even de onderstaande gegevens van je nodig. Wij gaan zorgvuldig met de aangeleverde informatie om. Medio februari nemen wij vervolgens contact met jou op.

Aanmelden als deelnemer van de Young Business Award 2018 is op 31 januari gesloten!

Aanmelden als deelnemer

Strijd jij dit jaar mee om de kristallen Young Business Award en prijzenpot van 15.000 euro? Als jij de Young Business Award weet te winnen mag jij je startup ook nog eens een jaar lang de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ noemen. Wij zijn in elk geval opzoek naar startups die minder dan vijf jaar geleden zijn opgericht bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk voor deelname dat het bedrijf gevestigd is in Nederland. Lees voor deelname aan de startup-competitie in elk geval even ons deelnemersreglement door. Besluit jij deel te nemen aan de Young Business Award 2018. Dan hebben wij nog wel even een paar gegevens nodig. Vul deze via de tol in en wij nemen media februari contact met jullie op over (eventueel) verdere aanlevering van informatie.

Na de aanmelding voor de Young Business Award 2018 wordt je gescreend door een aantal experts die verbonden zijn aan de YBA Foundation. Vanuit alle aanmeldingen krijgen vervolgens de twaalf beste startups de kans om tijdens een van de twee halve-finales in Groningen (27 maart 2018) of Leeuwarden (17 april 2018) voor zo’n 250 bezoekers hun bedrijf in 60 seconden te pitchen en te verdedigen voor een vakkundige jury. Tijdes elke halve-finale zijn er twee finale-tickets (van de in totaal vier finale plaatsten) voor de finale van de Young Business Award 2018 op donderdag 28 juni 2018 te verdienen. In de finale van de Young Business Award strijden de vier finalisten voor zo’n zeven- a achthonderd bezoekers om de prestigieuze onderscheiding Young Business Award, de kristallen award, prijzenpot 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.