Aanmelden als deelnemer

Aanmeldformulier

Aanmelden als deelnemer van de startup-competitie Young Business Award 2020 is sinds 9 maart 2020 niet meer mogelijk. Bekijk aanmelden als bezoeker om een van de drie startup-events persoonlijk te bezoeken.

Aanmelden als deelnemer

Aanmelden als deelnemer

Strijd jij dit jaar mee om de kristallen Young Business Award en prijzenpot van 15.000 euro? Als jij de Young Business Award weet te winnen mag jij je startup ook nog eens een jaar lang de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ noemen. Wij zijn in elk geval opzoek naar startups met een leeftijd tot en met vijf jaar oud. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk voor deelname dat het bedrijf gevestigd is in Nederland. Lees voor deelname aan de startup-competitie in elk geval even ons deelnemersreglement door. Besluit jij deel te nemen aan de Young Business Award 2021. Dan hebben wij nog wel even een paar gegevens nodig.

juryleden Young Business Award

De juryleden kiezen onder leiding van presentator Jort Kelder jaarlijks de winnaar van de Young Business Award.

Tijdlijn Young Business Award 2020

  • Aanmelden als deelnemer (8 februari 2020 tot 9 maart 2020);
  • Bekendmaking halve finalisten 25 april 2020;
  • Eerste aflevering YBA Broadcast (voorronde) op vrijdag 15 januari 2021;
  • Tweede aflevering YBA Broadcast (voorronde) op vrijdag 22 januari 2021;
  • Derde aflevering YBA Broadcast (voorronde) op vrijdag 29 januari 2021;
  • Finale Young Business Award (vierde aflevering) op vrijdag 5 februari 2021.

Wil je graag meer weten over welke startups tijdens welke aflevering zijn of haar startup pitcht? Lees hier meer over de YBA Broadcast en de deelnemende startups.

Startup competitie

Na de aanmelding voor de Young Business Award 2020 wordt je gescreend door een aantal experts die verbonden zijn aan de YBA Foundation. Vanuit alle aanmeldingen krijgen vervolgens de twaalf beste startups de kans om tijdens een van de twee halve-finales in Groningen (20 mei 2020) of Leeuwarden (9 juni 2020) voor zo’n 300 a 350 bezoekers hun bedrijf in 60 seconden te pitchen en te verdedigen voor een vakkundige jury.

Tijdens elke halve-finale zijn er twee finale-tickets (van de in totaal vier finale plaatsten) voor de finale van de Young Business Award op dinsdag 5 januari 2021 te verdienen. In de finale van de Young Business Award strijden de vier finalisten voor zo’n zeven- a achthonderd bezoekers om de prestigieuze onderscheiding Young Business Award, de kristallen award, prijzenpot 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Pitch Kristian Valk (Hotelchamp). Winnaar van de Young Business Award 2018.