Ineke Kooistra fungeerde als jurylid van de Young Business Award 2022 en heeft haar uitgebreide ervaring in de Nederlandse zakenwereld meegenomen naar de jury van de scale-up competitie. Kooistra is momenteel de voormalige CEO van YoungCapital, een uitzendbureau dat zich richt op jong talent, en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsmarkt.

De Young Business Award is een jaarlijkse wedstrijd voor startende ondernemers in Nederland, waarbij de winnaar een investering ontvangt en ondersteuning krijgt om hun bedrijf verder te laten groeien. Als jurylid was Kooistra een zeer waardevolle toevoeging, gezien haar passie voor ondernemerschap en haar uitgebreide ervaring in de zakenwereld. In haar rol als jurylid beoordeelde Kooistra de 12-deelnemers in het tv-programma en hielp ze bij het bepalen welke ondernemer de winnaar zou worden van de Young Business Award 2022. Ze begreep de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het starten en opschalen van een scale-up en kan goed beoordelen welke ondernemers het potentieel hebben om succesvol te zijn. “Ik ben ontzettend blij en trots om deel uit te maken van de jury van de Young Business Award”, zei Kooistra. “Het is een geweldige gelegenheid om jonge ondernemers te ondersteunen en te helpen bij het realiseren van hun dromen en idee├źn.”

Met haar ervaring als CEO van YoungCapital en haar passie voor ondernemerschap, was Ineke Kooistra een waardevol jurylid voor de Young Business Award 2022 en heeft ze bijgedragen aan het ondersteunen van jonge ondernemers in Nederland.

Ineke Kooistra
Ineke Kooistra is CEO van YoungCapital en is dit jaar een van de juryleden van de Young Business Award 2022.
  • De Ondernemer