Kenniskring

Ontdek de experts

Een belangrijk onderdeel van de Young Business Award is de kenniskring, de leden van de kenniskring stellen hun expertise beschikbaar aan de winnaar van de Young Business Award. Door middel van de beschikbare kennis krijgt de winnaar een extra boost om te groeien.

 • Anouk Dros

  Eigenaar

  Verhoef & Co

   

  ‘Strength lies in differences, not in similarities.’

  Stephen R. Covey

  Als je ondernemend bent, ligt de wereld aan je voeten. Bedrijven staan te springen om ondernemende types en onze Nederlandse economie al helemaal. Van ondernemerschap wordt iedereen beter! Lees verder ..

 • Ard Bekel

  Commercieel Manager

  Oldenburger|Fritom

   

  +31 (0)598 612 551

  Een solide basis is het belangrijkste, er voor zorgen dat je leert lopen voordat je gaat rennen.

  Oldenburger|fritom geeft al vele jaren binnen haar organisatie deze talenten alle ruimte om zich verder te ontwikkelen.

  Het is van groot belang dat onze talenten voor de noordelijke regio behouden blijven. Lees verder ..

 • Arjan Koop

  Eigenaar

  Watter

   

  0592 715 300

  Iedereen die onderneemt komt vrijwel dezelfde valkuilen tegen. Dit weet ik omdat ik zelf al 11 jaar (internationaal) onderneem. Terugkijkend had ik heel graag een aantal dingen eerder willen weten! Dan was ik een stuk minder vaak “op mijn bek gegaan”. Het meest heb ik geleerd van de fouten die ik zelf gemaakt heb, maar het zou lekkerder geweest zijn als ik in die tijd had kunnen sparren Lees verder ..

 • Dave de Groot

  Investment manager

  MKB Fonds Drenthe

   

  Als investment manager van het MKB Fonds Drenthe spreek ik dagelijks met Drentse ondernemers. In de Start-up fase is het veelal een traject met vallen en opstaan. Acceptatie dat niet alle kennis en kunde bij de ondernemer aanwezig is een belangrijke stap voorwaarts en zal moeten leiden tot goede (kennis)partners. Lees verder …

 • Dènis Assen

  Regiomarketeer

  Stichting Marketing Regio Emmen

   

  Als regiomarketeer hecht ik veel waarde aan startende en groeiende bedrijven. Het ondernemerschap bindt inwoners aan de regio. De ondernemer zelf en het personeel dat meehelpt de onderneming succesvol te laten zijn. Het is mij daarom een groot genoegen om als kenniskring lid mijn kennis, ervaring en netwerk te delen met de deelnemers.

 • Edwin Gels

  Internetondernemer

  Webba

   

  Als internetondernemer weet ik hoe belangrijk het is om een goede online strategie te voeren,
  welke moet passen bij het bedrijf en het product. Vaak wordt gedacht: “met een goede of mooie website komt de verkoop vanzelf”, maar niets is minder waar. Ook het bedrijfsproces erachter moet kloppen en werken.
  Klantenportalen, e-commerce, social media en internetmarketing zijn ondersteunende zaken aan het primaire proces. Lees verder ..

 • Jan-Derk Frieling

  Audit

  Adbeco

   

  Motivatie:

  Na mijn studie accountancy aan de Universiteit van Groningen ben ik mijn carrière gestart bij een van de big-four kantoren. Hoewel dit een uiterst goede leerschool was, ben ik op 1 januari 2015 overgestapt naar Adbeco Accountants & Belastingadviseurs.  Deze overstap heb ik gemaakt, omdat ik mij meer wil richten op adviserende werkzaamheden. lees verder..

 • Jeanine Grevink

  Eigenaar

  Go2Payroll

   

  0591 - 659550

  Motivatie:
  Jonge, gedreven ondernemers zijn een inspiratie voor veel andere ondernemers, zowel jong als wat ouder. Vaak hebben deze ondernemers bijzondere en innovatieve plannen en zijn ze goed in het vinden van de niches in de markt. Daarbij wijken ze af van de gebaande paden en gaan aan de slag met bijvoorbeeld een andere lees verder..

   

 • Liesbeth Omvlee

  Projectmanager

  Flinc

   

  Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ – Edward de Bono

  De wereld een beetje beter maken, dat klinkt idealistisch, maar dat is waar ondernemers mee bezig zijn; ze lossen een probleem op voor hun (toekomstige) klanten. Of dat nu een nieuw product is of een nieuwe dienst is, of het verbeteren van bestaande producten of diensten, verschilt. lees verder..

 • Martin Vos

  Fabian Koorn Trainingen

   

  Jonge bedrijven leveren mooie producten en vernieuwende diensten. Vanuit hun specialistische kennis gaan zij met passie aan de slag om de wereld te veroveren. De weg naar een succesvolle verkoop ligt echter niet in het benadrukken van de positieve eigenschappen van het product of de dienst. Dat is zeker een valkuil waar veel ondernemingen in tuimelt. Met het in de schijnwerpers plaatsen van het aanbod, kom men niet dichter tot een order of afspraak. Lees verder ..

 • Mr. Fokke de Vries

  Notaris

  Notariaat 't Suydevelt

   

  0591 - 640 000

  Expertise:
  Als notaris en estate planner kom ik veelvuldig in aanraking met ondernemers in alle levensfasen, zowel privé als zakelijk.
  Denk hierbij aan samenwonen, huwelijk (zoek de verschillen), echtscheiding, krijgen van kinderen (testamenten), ontvangen van schenkingen en erfenissen, maar ook aan het starten of overnemen van een onderneming, uitbreiding van een onderneming en het gaan samenwerken met andere ondernemers en hierbij het maken van keuzes lees verder…

 • Mr. Ronald Klarus

  Advocaten / Curator

  Yspeert vwl advocaten

   

  0591 - 745 060

  Motivatie
  Jonge startende ondernemers moeten een goede kans krijgen om hun onderneming te starten, structuur te geven en door te laten groeien. Natuurlijk kan iedereen proberen daarbinnen zijn eigen weg te vinden, maar enige hulp bij het maken van afwegingen om daarna keuzes te maken, kan iedereen verder helpen. Het kunnen benutten van een kenniskring als sparringpartner, lees verder…

 • Nynke Jansen

  Franchise Ondernemer

  Olympia Emmen / Assen

   

  0591 - 659 211

  Jonge ondernemers en bedrijven hebben de toekomst! Bijna allemaal hebben ze creatieve ideeën en gaan ze vol enthousiasme aan de slag! Op enig moment lopen ze tegen verschillende vraagstukken aan en dan haak ik graag aan. Ik vind het ontzettend gaaf om deze ondernemers te helpen op het vlak van HR (wet- en regelgeving, flexibiliteit, hoe het mogelijk is om personeel te vinden en binden, overige HR vragen).

 • Rick Winters

  Accountmanager Groot Zakelijke Relaties

  Rabobank Emmen-Coevorden

   

  0591 680 620

  “Een goed bedrijf start met een goed plan”

  Motivatie
  Succesvol ondernemen betekent dat je als ondernemer goede keuzes moet maken. Waar ligt je focus op ? En zijn je ondernemingsplannen haalbaar ? Een goed businessplan biedt houvast voor het opzetten van een onderneming. Ik draag graag bij aan het beoordelen en ondersteunen van goede ondernemingsplannen. Ik word enthousiast van het meedenken met goede ondernemers bij het lees verder..

 • Wim Beekman

  Directeur

  FC Emmen

   

  0591 - 670 670

  Als supermarktondernemer was ik werkzaam in een branche waar de nadruk o.a. op de klanten, commercie, marketing, kostenbeheersing en personeelsbeleid ligt. Een breed gebied om expertise in op te bouwen, waar het belangrijk is om zaken tot in de details kloppend te maken. Daarnaast heb ik tijdens het ondernemerschap in de landelijke marketingcommissie meegewerkt en zodoende mede het te voeren beleid helpen bepalen. lees verder..