Scale-up competitie

scale-up competitie

De scale-up competitie Young Business Award bestaat uit drie scale-up events met de beste scale-ups van Nederland en is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders.

Scale-up competitie

De Young Business Award is een scale-up competitie dat jaarlijks bestaat uit drie scale-up events. De evenementen voor scale-ups worden jaarlijks in verschillende Nederlandse steden georganiseerd. De scale-up events zijn bovendien een ontmoetingsplek voor startups, scale-ups, talenten, professionals, journalisten en investeerders. De grootste scale-up competitie van Nederland bestaat jaarlijks uit twee halve finales in Groningen en Leeuwarden. Gevolgd door een zinderende finale in Emmen.

Alle scale-up events van de Young Business Award zijn gratis te bezoeken. Dit maken de partners van de scale-up competitie samen financieel mogelijk. De winnaar van de Young Business Award ontvangt de kristallen award, de titel ‘Beste jonge onderneming van Nederland’ en de prijzenpot van 15.000 euro.

De scale-ups die jaarlijks bij de Young Business Award pitchen zijn onderweg om in raptempo de wereld te veroveren. Want hun grenzeloze groeiambitie gaat in een gigantisch hoog tempo. Deze bedrijven zijn de toekomst van Nederland. Ze dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan ook beter. Razendsnel hebben deze scale-ups baanbrekende innovaties naar de markt gebracht. Deze scale-ups houden van een competitie en binden al te graag de strijd meet elkaar aan. Enerzijds vanwege de felbegeerde Young Business Award maar ook om hun scale-up aan de rest van de wereld te tonen.