Moovd investering 1 miljoen euro

Moovd founders Menno en Sander Kamphuis halen een investering 1 miljoen euro op.

Voorloper in traumatherapie Moovd haalt 1 miljoen op voor groei versnelling

Moovd is een jonge techbedrijf dat zich specialiseert in hi-end zorg toepassingen voor digitale therapie, heeft in Axivate Capital een extra partner gevonden voor verdere ontwikkeling.

Moovd, deelnemer Young Business Award 2022, is in korte tijd succesvol geworden doordat therapieën in de (geestelijke) gezondheidszorg versneld en verbeterd worden met door het bedrijf ontwikkelde technologie. In de praktijk leidt de technologie tot grote voordelen voor patiënten en de zorgsector.

Groei

De resultaten zijn ver boven verwachting. Experts voorspellen dan ook dat de vraag nationaal en internationaal aanzienlijk groot zal worden. Daarop anticiperend is de eerste versnelde groei- en ontwikkelstrategie ingezet middels de een miljoen investering door Axivate.

‘Deze vernieuwende digitale vorm van therapie past goed in deze tijd en wij denken gezamenlijk de gewenste wereldwijde impact te kunnen realiseren. We zijn enthousiast over het team, de product-markt fit en de onderneming wordt terzijde gestaan door een uitstekende ervaren raad van advies. Dat geeft veel vertrouwen. De levensfase waarin het bedrijf zich bevindt past daarnaast goed in onze investeringsfilosofie.’ aldus Axivate Capital.

Moovd founder Sander Kamphuis

Voor founders Menno en Sander Kamphuis geeft deze impuls de mogelijkheid om hun ambities en strategie snel en degelijk uit te rollen. ‘Het is altijd ons doel geweest om de beste en meeste vernieuwende speler te zijn en daarmee echt impact te maken voor patiënten wereldwijd.’

‘Dat is zowel technologisch, qua bedrijfsleiding als qua kennis van de zorgmarkt zeer uitdagend. Zeker ook nu we internationaal onze diensten ontwikkelen. Door de samenwerking met Axivate kunnen we onze ambities gefocust en gedegen waarmaken en zien we onze uitdagingen tegelijk met veel vertrouwen tegemoet.’ Aldus Sander Kamphuis van Moovd.

  • De Ondernemer