De Antwerpse scale-up SweepBright haalt met een nieuwe kapitaalronde 2,3 miljoen euro op. De nieuwe investeerders zijn onder meer Cennini Holding (het investeringsfonds van de familie Claeys), QuaeroQ (het investeringsfonds van Matexi Group) en een aantal privé-investeerders rond vermogensbeheerder Quaestor.

SweepBright noemt zich specialist op het gebied van proptech (samentrekking van property en technology), een verzamelnaam voor alle technologieën die de vastgoedsector moeten transformeren. De technologie van SweepBright zorgt er bijvoorbeeld voor dat makelaars hun aanbod op de smartphone kunnen beheren.

Ook Volta Ventures, Pieterjan Bouten en Louis Jonckheere van Showpad en Jeroen Lemaire van In The Pocket, die in 2017 al 1,5 miljoen euro in SweepBright investeerden doen mee.

SweepBright is al wereldwijd actief vanuit kantoren in Antwerpen en New York. In Mexico is er een samenwerking met zoeksite Segundamano en via een samenwerking met het Real Estate Institute of Queensland wordt gewerkt aan een kantoor in het Australische Brisbane.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer