AESC en Elfsquad bundelen krachten voor innovatie in maakindustrie

Drachten, 9 mei 2023 – Het Nederlandse softwarebedrijf AESC en de startup Elfsquad uit Drachten zijn een strategische samenwerking aangegaan. AESC, dat zich specialiseert in software en automatisering binnen de maakindustrie, gaat als officiële partner de CPQ-oplossing (Configure, Price, Quote) van Elfsquad implementeren, begeleiden, cursussen verzorgen en verkopen.

Elfsquad biedt bedrijven in de maakindustrie een flexibele oplossing om offerteprocessen te stroomlijnen, waardoor er flinke tijds- en kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd. AESC en Elfsquad vullen elkaar goed aan en zien grote kansen in deze samenwerking.

AESC biedt al langer oplossingen op het gebied van software en automatisering om de maakindustrie te ondersteunen, zoals CAD, CAM, Calculatie en Visualisatie. Nu komt daar ook CPQ bij, waarmee bedrijven efficiënter offertes kunnen maken voor configureerbare producten.

Elfsquad werd in 2016 opgericht en richt zich specifiek op het stroomlijnen van offerteprocessen voor de maakindustrie. Door de krachten te bundelen met AESC kunnen ze hun klanten nog beter bedienen met een totaaloplossing die de kracht van beide bedrijven combineert.

De samenwerking tussen AESC en Elfsquad heeft al geleid tot succesvolle projecten, zoals het automatiseren van offertes, integraties met ERP- en CRM-systemen, en het creëren van 2D- en 3D-visualisaties. Beide bedrijven nodigen geïnteresseerden uit om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van deze samenwerking.

Met deze samenwerking willen AESC en Elfsquad de maakindustrie ondersteunen en bijdragen aan groei en innovatie.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer