In dit exclusieve diner event ontdek je als bezoeker wie uit honderden aanmeldingen de 12 deelnemers van de ‘AFAS Young Business Award 2023’ gaan worden! Dit live event met circa 250 bezoekers wordt op donderdag 7 september georganiseerd bij AFAS Software in Leusden (meld je hier aan als bezoeker).

De deelnemers die bij de AFAS Young Business Award op het podium staan veroveren doorgaans razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en laten de gevestigde orde zien hoe je moet vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Samen met presentatoren Constantijn van Oranje en Lusanne Tehupuring starten wij op donderdag 7 september bij AFAS Software in Leusden een nieuw televisieseizoen van de AFAS Young Business Award met de bekendmaking van de 12 deelnemers. Daarbij geeft gastheer en juryvoorzitter Bas van der Veldt een inspiratietalk over ondernemerschap en zijn familiebedrijf AFAS Software.

De presentatoren gaan tijdens dit exclusieve diner event in gesprek met juryleden Marco Aarnink en Marleen Evertsz over hun ondernemersavontuur en waar ze beide op gaan letten als juryleden van de AFAS Young Business Award. Samen met de presentatoren (en een zaal gevuld met founders, partners en investeerders) gaan we in gesprek met drie ‘YBA legends’ over hoe deze founders de competitie wisten te winnen en hoe ze met hun bedrijf de wereld aan het veroveren zijn. Welke lessen hebben zie hier als ondernemers van geleerd en welke uitdagingen hebben ze vandaag de dag nog? Het gaat bij dit inspiratie event een keer niet om het winnen. Dit is vooral een netwerkevent om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren, door elkaar geïnspireerd te worden en te ontdekken hoe deze founders hun scale-up avontuur hebben ervaren.

Prins Constantijn
Prins Constantijn in gesprek met Thijs Verheul, Rutger Teunissen en Martine Rooth tijdens de YBA All-Stars editie in januari 2023.

PROGRAMMA OVERZICHT

17:15 uur – 18:00 uur   | Inloop in Atrium + borrel
18:00 uur – 18:30 uur   | Plenaire opening door Constantijn en Lusanne + keynote Bas van der Veldt
18:30 uur – 19:00 uur   | Voorgerecht
19:00 uur – 19:30 uur   | Hoofdgerecht
19:30 uur – 19:45 uur   | Q&A presentatoren met Marco Aarnink en Marleen Evertsz
19:45 uur – 20:05 uur   | Nagerecht
20:05 uur – 20:20 uur   | Q&A presentatoren met drie oud winnaars
20:20 uur – 20:30 uur   | Bekendmaking juryleden AFAS Young Business Award 2023
20:30 uur – 21:00 uur   | Bekendmaking 12 deelnemers AFAS Young Business Award 2023
21:00 uur – 22:00 uur   | Netwerkborrel met (oud) deelnemers, partners en investeerders

Locatie:            AFAS Theater (Leusden)
Datum: Donderdag 7 september
AANMELDEN: Aanmelden als bezoeker kan via deze link

De voorkant van het AFAS clubhuis in Leusden. Hier wordt het bekendmakingsdiner op donderdag 7 september georganiseerd.
De voorkant van het AFAS clubhuis in Leusden. Hier wordt het bekendmakingsdiner op donderdag 7 september georganiseerd.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer