Hotelchamp is opgericht om de wereldwijde hotelindustrie op zijn kop te zetten. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf is de winnaar van de Challenger of the Year Award 2016 en biedt met succes het toonaangevende marketing en sales platform voor hotels aan. Op abonnementsbasis voorziet het award-winnende bedrijf hotels van geavanceerde data-inzichten en technologie om hun digitale strategieën uit te voeren. De technologie van Hotelchamp leidt bezoekers door het reserveringsproces om te zorgen voor een betere customer engagement en hogere directe opbrengsten, door middel van een slimme laag bovenop de hotelwebsite.

Wereldwijd zoeken hotels naar oplossingen om hun verkoop via directe kanalen te verhogen en de online ervaring van hun gasten te verbeteren. Nu de meerderheid van de mensen hotels online boekt, is technologie de ultieme mogelijkheid geworden om de hotelindustrie op zijn kop te zetten. Door één enkele regel code te implementeren hebben hoteliers nu duizenden opties om hun websites dynamischer en interactiever te maken om de gebruikerservaring in het boekingsproces te verbeteren.

Hotelchamp heeft al €4 miljoen aan seed funding opgehaald. Deze investeringen hebben de mogelijkheid geboden om het bedrijf verder te laten groeien en hebben een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het platform. De technologie wordt al gebruikt door ruim 1.000 hotels in meer dan 45 landen en is geïntegreerd met meer dan 50 reserveringssystemen over de hele wereld. Het is de ambitie van Hotelchamp om een eerlijke balans tussen directe kanalen en online travel agencies te herstellen.

Hotelchamp Finalist Young Business Award 2018
Tijdens de YBA Groningen heeft Hotelchamp een van de vier finale-tickets bemachtigt van de Young Business Award 2018. Aanmelden als bezoeker van de Finale van de Young Business Award 2018 (inloop 19:00 uur/ start programma 19:30 uur) kan via de onderstaande module.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer