Wat: factoring
Wie: Gion van den Bogaert, Sven van der Biezen, Marijn van Aerle
Sinds: 2015
Pay-off: flexibel werkkapitaal voor het mkb

MKB- en ZZP-ondernemers zijn de motor van de Nederlandse economie. Helaas hebben veel van deze bedrijven nog steeds problemen met het vinden van meer werkkapitaal. De voor de hand liggende gang naar de bank loopt vaak uit op een teleurstelling en er zijn weinig alternatieven. Het resultaat is dat deze bedrijven belemmerd worden in hun groei en beperkt in hun potentie.

InvoiceFinance verbetert de wereld van kredietverlening door zakelijk krediet toegankelijk te maken voor (bijna) alle MKB/ZZP-ondernemers. Zo kun je je als ondernemer richten op waar je goed in bent: ondernemen! Zonder zorgen over cashflow of werkkapitaal.

De fintech startup uit ‘s-Hertogenbosch kreeg het afgelopen jaar een kapitaalinjectie van zes miljoen euro om het team te blijven uitbreiden en om de snelle groei te kunnen blijven bijbenen. Dit bedrag van zes miljoen euro komt bovenop de drieënhalf miljoen euro die al eerder werd geïnvesteerd. Tot de partijen die hebben geïnvesteerd in de fintech-startup behoren onder meer investeringsfonds Peak Capital – bekend van Catawiki en IENS – en Kalo Bagijn, oprichter van BinckBank en Brand New Day.

YBA Friesland (17 april)
Aanmelden als bezoeker van de YBA Friesland  17 maart (inloop 19:00 uur/ start programma 19:30 uur) kan via de onderstaande module.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer