De twaalf halve finalisten van de Young Business Award zijn bekend. De startups: ‘African Clean Energy, Hotelchamp, InvoiceFinance, Jungo, Mr. Chadd, My data factory, Seamore, Somnox, Storro, The Next Ad, Tiledmedia en We4Sea strijden dit jaar om de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. Deze goudgerande startups peuterden gezamenlijk al voor 25 miljoen euro los bij investeerders. Dit is de crème de la crème van de Nederlandse startupscene

YBA Groningen (27 maart) in MartiniPlaza

Tijdens de YBA Groningen komen zes (van de twaalf) halve finalisten in actie. Elke halve finalisten heeft slechts 60 seconden de tijd om iedereen te overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de jury onder leiding van Top Dutch campagneleider Gerard de Boer de regie voor acht minuten over. Slechts twee startups keren huiswaarts met een YBA finale-ticket op zak. Deze geeft toegang om voor 800+ bezoekers te pitchen voor 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Programma YBA Groningen

19:00 uur inloop
19:30 uur Kick-off programma
21:00 uur Start netwerken
21:30 uur Bekendmaking eerste twee finalisten

Het bezoeken van dit startupevent is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Aanmelden als bezoeker  kan gratis via de onderstaande tool.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer