Yourticketprovider en Get-A-Ticket hebben per 1 oktober hun krachten gebundeld. Door de fusie is er een totale ticketing- en online marketingoplossing voor festivals, sportevenementen, theaters, filmhuizen en schouwburgen ontstaan.

Het combineren van de uitgebreide onlinemarketingkennis en tools van Yourticketprovider met de modules van het Get-A-Ticket platform zorgen voor een compleet ticketingsysteem dat aansluit bij de huidige online marketing behoeften, staat in een verklaring. De twee bedrijven gaan verder onder de naam Yourticketprovider.

Door de fusie met Get-A-Ticket zet Yourticketprovider een gerichte stap richting de culturele markt. “Met dit culturele label en de gecombineerde kennis kunnen we theaters en schouwburgen, maar ook festivals en sportorganisaties nieuwe marketingmogelijkheden bieden”, aldus Bart Peute, CEO van Yourticketprovider.

Yourticketprovider is in 2012 opgericht en heeft voor meer dan 8500 evenementen tickets verkocht. Get-A-Ticket is een ticketingsysteem gericht op de ticketverkoop binnen de podiumkunsten, filmhuizen en bioscopen. Jaarlijks verkopen ruim 23 aangesloten theaters meer dan een miljoen tickets per jaar via het ticketingsysteem.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer