De jonge ondernemers die Sprout selecteert voor de finale van de 25 onder de 25 zijn bekend. Anouk Visser (Birds.ai), Casper Lemmen (Grenzelooswerk) en Tobias Disse (Kryha.io) gaan pitches voor de titel Jonge Ondernemer van het Jaar op het 25 onder de 25-event.

De 25 onder de 25, de lijst met veelbelovende jonge ondernemers die Sprout jaarlijks opstelt, bruist in 2018 weer van ambitie en talent. Sprout geeft alle jonkies graag een podium, maar er zijn er maar 3 die letterlijk op het toneel mogen klimmen om te pitchen voor de titel Jonge Ondernemer van 2018. Dit zijn de 3 kanshebbers die op donderdag 7 juni in het Atlas theater te Emmen gaan voor de win, tijdens de YBA-Sprout finale (gratis toegankelijk voor Sprout members).

Casper Lemmen (24, R) – Grenzelooswerk

Casper Lemmen en zijn compagnons Rémon Wobbema en Gijs Kingma doen met Grenzelooswerk aan internationale arbeidsbemiddeling. Door middel van unieke data en social media matcht de startup Nederlandse werkzoekenden met internationale opdrachtgevers, zoals e-commercegigant Zalando, autoverhuurder SIXT en reiswebsite Expedia. Bovendien starten er iedere maand twintig avonturiers via het Friese bedrijf bij Bol.com en Philips in Lissabon.

Tobias Disse (22) – Kryha

Tobias Disse helpt samen met compagnons Thom Bergman (27) en Haischel Dabian (26) organisaties bij het ontwikelen van Blockchain-toepassingen. Met Kryha bouwden ze tot nu toe blockchain-applicaties voor onder andere Fedex, KLM en Bosch.

 

Anouk Visser (25, R) – Birds.ai

Anouk Visser en haar compagnons Camiel Verschoor en Kitso Epema willen met Birds.ai het beheren van windmolen- en zonneparken makkelijker maken. Door middel van machine learning en artificial intelligence brengen de ondernemers in kaart hoe en wanneer deze parken het beste onderhouden kunnen worden. Daarvoor huren zij bedrijven in die met drones vliegen.

Dit wordt donderdag 7 juni een klinkende clash om de Sprout-award en de titel: ‘Beste jonge ondernemer van Nederland’! Reserveer (via tool) snel een van de laatste bezoekers-tickets voor dit kick-ass startupevent.

LET OP: Er zijn nog minder dan 90 bezoekers-tickets nog beschikbaar

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer