De startups op dit podium veroveren razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. In rap tempo brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt, kunnen bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil, of anders worden ze wel weggeblazen door deze nieuwe generatie startup entrepreneurs.

YBA Groningen (27 maart)
60 seconden. Zo snel moet elke entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de kritische jury de regie voor acht minuten over met een spervuur aanvragen. Tijdens de YBA Groningen (halve-finale) strijden zes startups om twee finale-tickets. Deze tickets geven toegang om voor 800+ bezoekers te pitchen tijdens onze ‘grand finale‘. Hier keert de winnaar huiswaarts met de kristallen award, 15.000 euro en de titel: ? ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ ?.

In Martiniplaza nemen wij je mee in de wereld van deze innovatieve startups. Het bezoeken van dit kick-ass startupevent is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland. Check hieronder het programma en meld jezelf (hier) aan als bezoeker van de Young Business Award halve-finale in Groningen (27 maart).

Programma:
19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off programma
21:00 uur Start Netwerken
21:30 uur Bekendmaking eerste twee finalisten

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer