Netwerk evenement

De Young Business Award organiseert jaarlijks een netwerk evenement in Lelystad dat door 800 bezoekers wordt bezocht. Lees hier meer over het netwerk event in Lelystad. 

Netwerk evenement Lelystad

Het bezoeken van een netwerkt evenement is doorgaans een goede manier om jezelf en je onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders? Bezoek dan binnenkort een netwerk evenement in Lelystad of lees hier een aantal tips voor tijdens het netwerken.

Binnenkort zelf een netwerk evenement bezoeken? Bekijk hier de agenda met netwerk events in Lelystad en meld je gratis aan als bezoeker.

Finale Young Business Award

De eindshow van de Young Business Award. Bij dit netwerk evenement wordt jaarlijks de Beste Jonge Onderneming van Nederland bekend gemaakt.  

Een evenement bezoeken

Er bij zijn als bezoekers tijdens een netwerk evenement is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een netwerk evenementen altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een netwerk evenement altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige netwerk evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk event bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Jort Kelder

Presentator Jort Kelder bij het netwerk evenement in Lelystad.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een netwerk event in Lelystad te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een startup event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Netwerk evenement bezoeken in Lelystad

Binnenkort zelf een netwerk event in Lelystad bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende netwerk evenement van de Young Business Award wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een netwerk evenement dat je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van dit netwerk event in Lelystad is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

startup event

De finale van de Young Business Award in Emmen. Jaarlijks het grootste startup event van Nederland. 

  • De Ondernemer