Ontmoet samen met 800+ bezoekers deze vier fantastischeĀ finalisten tijdens de finale van de Young Business Award 2018. Hotelchamp, Somnox, We4Sea en InvoiceFinance gaan op dit podium de strijdt met elkaar aan. Razendsnel veroveren deze vier goudgerande start-ups de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met al miljoenen euroā€™s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt, kunnen bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil, of anders worden ze wel weggeblazen door deze nieuwe generatie startup entrepreneurs.

LET OP: Er zijn nog minder dan 90 bezoekers-tickets nog beschikbaar

Oeps! We konden je formulier niet vinden.


Hotelchamp
DezeĀ hotelier- en techstartup is hard op weg om de hotelindustrie te disrupten.Ā Meer dan duizend hotels in 45 landen zijn inmiddels aangesloten als klant.Ā Met een team van 65 champs en 6 miljoen euro groeigeld opzak wordt dit aantal in raptempo uitgebreid.
Lees hier het verhaal van Hotelchamp Ā»

InvoiceFinance
100 miljoen euro aan facturen heeft deze fintech-startup inmiddels gefinancierd. Dit moet binnen een paar jaar meer danĀ Ć©Ć©n miljard zijn.Ā De marktgrote? 126 miljard!Ā Met 10 miljoen euro groeigeld opzak is InvoiceFinanceĀ hard op weg om de financiĆ«le wereld op zijn kop te zetten
Lees hier het verhaal van InvoiceFinance Ā»

Somnox
Met publicaties in Wired enĀ The Guardian is deze slaap-startup momenteel het onderwerp in de wereldwijde pers. En terecht. Want deze startup maakt van slapen een miljarden business en gaat de slaapproblemen voorĀ 3.5 miljoen Nederlanders oplossen. Hiervoor hebben de piepjonge founders via kickstarter 600.000 euro groeigeld losgepeuterd en hebben ze een partnership metĀ Auping.
Lees hier het verhaal van Somnox Ā»

We4Sea
90 procent van alles wat wij gebruiken wordt per schip vervoerd. De meest vervuilende machines die wij hebben. Deze startup is in raptempo bezig om de scheepvaart te vergroenen.Ā Dan Veen: “Vergelijk het met de slimme thermostaat Toon. Daardoor zie je precies hoeveel energie de koelkast of tv verbruikt. Dankzij de informatie kan je uitrekenen wat het scheelt als je een andere koelkast koopt”.
Lees hierĀ het verhaal van We4Sea Ā»

Dit wordt donderdag 7 juni een klinkende clash om de kristallenĀ award, prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’! Aanmelden als bezoeker kan (gratis) via de onderstaande tool.

LET OP: Er zijn nog minder dan 90 bezoekers-tickets nog beschikbaar

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer