Aanmelden als deelnemer Young Business Award 2020

Strijd jij dit jaar mee om de kristallen Young Business Award en prijzenpot van 15.000 euro? Als jij de Young Business Award weet te winnen mag jij je startup ook nog eens een jaar lang de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ noemen. Wij zijn in elk geval opzoek naar startups met een leeftijd tot en met vijf jaar oud. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk voor deelname dat het bedrijf gevestigd is in Nederland. Lees voor deelname aan de startup-competitie in elk geval even ons deelnemersreglement door. Besluit jij deel te nemen aan de Young Business Award 2020. Dan hebben wij nog wel even een paar gegevens nodig. Vul deze via de tool in en wij nemen medio februari contact met jullie op over (eventueel) verdere aanlevering van informatie.

Tijdlijn Young Business Award 2020

Startup competitie

Na de aanmelding voor de Young Business Award 2020 wordt je gescreend door een aantal experts die verbonden zijn aan de YBA Foundation. Vanuit alle aanmeldingen krijgen vervolgens de twaalf beste startups de kans om tijdens een van de twee halve-finales in Groningen (22 april 2020) of Leeuwarden (9 juni 2020) voor zo’n 300 a 350 bezoekers hun bedrijf in 60 seconden te pitchen en te verdedigen voor een vakkundige jury.

Tijdens elke halve-finale zijn er twee finale-tickets (van de in totaal vier finale plaatsten) voor de finale van de Young Business Award op dinsdag 29 september 2020 te verdienen. In de finale van de Young Business Award strijden de vier finalisten voor zo’n zeven- a achthonderd bezoekers om de prestigieuze onderscheiding Young Business Award, de kristallen award, prijzenpot 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Pitch Kristian Valk (Hotelchamp). Winnaar van de Young Business Award 2018.

Ook leuk om te lezen

  • De Ondernemer