Aanmelden als deelnemer Young Business Award

De Young Business Award bestaat dit jaar uit vijf tv-afleveringen die vanaf zondag 15 mei wekelijks om 17:00 uur te zien zijn op RTL-Z en een dag later op Videoland. De eerste vier tv-afleveringen zijn voorrondes, waarin per aflevering drie deelnemers hun bedrijf in 60 seconden pitchen aan de jury met als doel om één van de vier finale tickets te ontvangen. De vier finalisten komen opnieuw in actie tijdens de vijfde (finale) aflevering. De winnaar van de Young Business Award wordt aan het einde van de finale aflevering bekend gemaakt.

Als winnaar van de scale-up competitie ontvang je naast de felbegeerde kristallen award:

?Titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’
?Investeringspot van 1 miljoen euro

Investeringspot van 1 miljoen euro

De investeringspot van 1 miljoen euro is een zeer gunstige investering voor de winnaar. De winnaar en investeerder(s) moeten hier beide na afloop samen uit komen (net zoals bij Dragons Den) en kunnen hier beide ook (mits gewenst) van afzien. Het is als deelnemer prima om deel te nemen aan de Young Business Award, het media moment te pakken en vervolgens af te zien van de investeringspot van 1 miljoen euro.

Tijdsinvestering deelnemer

De organisatie van de Young Business Award streeft er naar om de tijdsinvestering van deelnemers zo minimaal mogelijk te maken. Jezelf aanmelden als deelnemer vraagt zo’n twee minuten tijd (via het onderstaande formulier). Als je wordt geselecteerd als een van de 12 deelnemers en doorgaat naar de voorrondes op televisie hebben wij alleen een pitchdeck nodig (een oud investeringsdeck voldoet) voor de beoordeling van de jury (uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met de toegezonden informatie). De productie van de tv-afleveringen wordt georganiseerd op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart en hiervoor moet je als deelnemer ongeveer twee uur op locatie aanwezig zijn. Als je doorgaat naar de finale aflevering, dan verdubbelt deze tijdsinvestering (opnieuw twee uur) voor het opnemen van de finale aflevering.

Aanmelden als deelnemer

Bedrijven met een leeftijd tot en met acht jaar kunnen zich (kosteloos) tot 1 februari via deze link kosteloos aanmelden als deelnemer van de Young Business Award.

  • Novel logo
  • Provincie Drenthe
  • MXT logo
  • NOM logo
  • Founded in Friesland
  • De Ondernemer