Netwerk event Groningen

De Young Business Award organiseert jaarlijks een netwerk event in Groningen dat door 400 bezoekers wordt bezocht. Dit startup event in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de startup competitie. Deelnemers geven hier een 60 seconden pitch met als doel om een finale-ticket te ontvangen.

Netwerk event Groningen

Het bezoeken van een netwerkt event is doorgaans een goede manier om jezelf en je onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten, en investeerders? Bezoek dan binnenkort een netwerk event in Groningen of lees hier een aantal tips voor tijdens het netwerken.

Binnenkort zelf een netwerk event bezoeken? Bekijk hier de agenda met netwerk events in Groningen en meld je gratis aan als bezoeker.

Netwerk evenement Groningen

De eerste halve finale van de Young Business Award wordt jaarlijks in Groningen georganiseerd. Het netwerk event in Groningen wordt gemiddeld door zo’n 400 bezoekers bezocht.

Young Business Award in Groningen

De startup competitie Young Business Award organiseert jaarlijks drie netwerk events verspreidt over Noord-Nederland. De startup events in Leeuwarden en Groningen zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde netwerk event in Emmen is jaarlijks de finale van de Young Business Award. Bij de finale wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Halve finale in Groningen

Jaarlijks wordt de eerste halve finale van de Young Business Award (YBA) georganiseerd in MartiniPlaza in Groningen. Het netwerk event in Groningen is de ontmoetingsplek voor ondernemers, talenten, professionals en investeerders uit heel de provincie Groningen. Bij de halve finale in Groningen ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit netwerk event in Groningen om de laatste twee finale-tickets van de startup competitie. De startups die in Groningen een finale-ticket winnen strijden tijdens de finale om de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’.

Deelnemende startups

De deelnemende startups tijdens de halve finale in Groningen zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met vaak al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de deelnemende startups in Leeuwarden al voor tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Netwerk bijeenkomst gratis bezoeken

Wanneer is de Young Business Award halve finale in Groningen? Het netwerk evenement wordt aan het begin van elk jaar (medio maart) georganiseerd in MartiniPlaza Groningen.

Kan ik dit netwerk event in de Provincie Groningen bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit samen financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier

Netwerk evenement Groningen

Pitch Groninger startup mr chadd tijdens het netwerk event Young Business Award in Groningen.

Netwerken in Groningen

Er bij zijn als bezoekers tijdens een netwerk event is een mooie kans om jezelf bij andere event bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens zakelijk event altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een netwerk bijeenkomst altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige zakelijk events bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een zakelijk event te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een zakelijk event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.