startup event Amsterdam

De Young Business Award organiseert jaarlijks een startup event in Amsterdam dat door 800 bezoekers wordt bezocht. CodeSandbox founders Ives van Hoorne en Bas Buursma winnen op de foto de Young Business Award 2020.

Startup event Amsterdam

Het bezoeken van een startup event is doorgaans een goede manier om jezelf en je startup in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders of juist de beste startups en scale-ups van Nederland ontmoeten? Bezoek dan binnenkort een startup event in Amsterdam of lees hier wanneer de eerst volgende finale van de Young Business Award wordt georganiseerd.

Binnenkort zelf een startup event bezoeken? Bekijk hier de agenda met startup events in Drenthe en meld je gratis aan als bezoeker.

Startup event Amsterdam

60 seconden pitch van Quinten Selhorst (founder Felyx) tijdens de finale van de Young Business Award 2020.

Startup event in Amsterdam bezoeken

Er bij zijn als bezoekers tijdens een startup event in Amsterdam is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een startup evenementen altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een netwerk evenement altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige startup events bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een startup event bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een startup evenement in Amsterdam te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een startup event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Startup competitie in Amsterdam

Elk jaar organiseert de Stichting Young Business Award meerdere startup events verspreidt over Nederland. Bij de voorrondes worden de finalisten van de startup competitie geselecteerd. Het laatste startup event is jaarlijks de finale van de Young Business Award. Bij dit netwerk evenement komen 800 bezoekers samen en wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt. De winnaar ontvangt ook de prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Startup event bezoeken in Amsterdam

Binnenkort zelf een startup event in Amsterdam bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende startup event van de Young Business Award wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Netwerk evenementen die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van dit startup evenement in Amsterdam is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Startup event Amsterdam

De Young Business Award organiseert jaarlijks een startup event in Amsterdam dat door 800 bezoekers wordt bezocht.

  • De Ondernemer