Business event Groningen

400 bezoekers bij het business event Young Business Award in Groningen. De Young Business Award organiseert jaarlijks drie business events in Emmen, Groningen en Leeuwarden.

Business event Groningen

Het actief bezoeken van business events klinkt voor ondernemer en professionals als de normaalste zaak in de wereld. Toch is het niet vanzelfsprekend dat ondernemer en professionals met regelmaat een business event bezoeken. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders? Bezoek dan binnenkort een business event in Groningen of lees hier een aantal tips die helpen bij het bezoeken van een business event.

Wil je binnenkort zelf een business event in Groningen bezoeken? Bekijk hier de agenda met business bijeenkomsten en meld je gratis aan als bezoeker.

Business event

De finale van de Young Business Award. Bij het business event in Drenthe wordt jaarlijks de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt.

Business event in Groningen bezoeken

Er bij zijn als bezoekers tijdens een business event is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een business event altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een business event altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige business events bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een business event bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een business event te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een business event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Startup competitie

Elk jaar organiseert de Stichting Young Business Award drie business events verspreidt over Noord-Nederland. De business events in Groningen en Leeuwarden zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde startup event is jaarlijks de finale van de Young Business Award in Emmen. Bij dit business event wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Halve finale in Groningen

Het is inmiddels een traditie dat de Young Business Award van start gaat in de stad Groningen. Jaarlijks wordt dan ook de eerste halve finale georganiseerd in MartiniPlaza in Groningen. Het business event in Groningen is de ontmoetingsplek voor ondernemers, talenten, professionals en investeerders uit heel de provincie Groningen. Bij de halve finale in Groningen ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit pitch event in Groningen om de eerste twee finale-tickets van de Young Business Award.

Deelnemende startups

De deelnemende startups tijdens de halve finale in Groningen zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met vaak al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de deelnemende startups in Groningen al voor tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Pitch event Groningen

Een gesprek tussen deelnemer Hotelchamp en presentator Jan Versteegh. Het gesprek is tijdens het business event Young Business Award in Groningen.

Business event bezoeken in Groningen

Wil je binnenkort zelf een business event in Groningen bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende business event van de Young Business Award in Groningen wordt georganiseerd. Hier ontmoet je een steengoed zakelijk netwerk. Een netwerk evenement die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van elk business event van de Young Business Award is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

  • De Ondernemer