Business event Leeuwarden

400 bezoekers bij het business event Young Business Award in Leeuwarden. De Young Business Award organiseert jaarlijks drie business events in EmmenGroningen en Leeuwarden.

Business event Leeuwarden

Bezoek jij vaak een business event in Leeuwarden? Het actief bezoeken van business events en netwerken klinkt voor een ondernemer en professionals als de normaalste zaak in de wereld. Al is het niet helemaal vanzelfsprekend dat ondernemer en professionals ook regelmatig een netwerk evenement bezoeken. Dat terwijl een business event erg effectief is om in contact te komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders.

Wil je binnenkort zelf een business event in Leeuwarden bezoeken? Bekijk hier de agenda met business bijeenkomsten en meld je gratis aan als bezoeker.

Business event

De finale van de Young Business Award. Bij het business event in Drenthe wordt jaarlijks de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt.

Business event in Leeuwarden bezoeken

Er bij zijn als bezoekers tijdens een business event is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een business event altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een business event altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige business events bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een business event bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een business event te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een business event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Startup competitie

Elk jaar organiseert de Stichting Young Business Award drie business events verspreidt over Noord-Nederland. De business events in Groningen en Leeuwarden zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde startup event is jaarlijks de finale van de Young Business Award in Emmen. Bij dit business event wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Halve finale in Leeuwarden

Het is inmiddels een traditie dat de laatste twee finalisten van de Young Business Award geselecteerd worden in de stad Leeuwarden. De Friese hoofdstad is daarmee jaarlijks het decor van de tweede halve finale van de startup competitie. Het business event in Leeuwarden is de ontmoetingsplek voor ondernemers, talenten, professionals en investeerders uit heel de provincie Friesland. Bij de halve finale in Leeuwarden ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit business event in Leeuwarden om de laatste twee finale-tickets van de Young Business Award.

Deelnemende startups

De deelnemende startups die je ontmoet tijdens de halve finale in Leeuwarden zijn enorm innovatief. Daarbij daagt deze nieuwe generatie startup ondernemers de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan ook beter. Met vaak al veel groeigeld opzoek brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de deelnemende startups in Leeuwarden al voor tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Business event bezoeken in Leeuwarden

Wil je binnenkort zelf een business event in Leeuwarden bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende business event van de Young Business Award in Leeuwarden wordt georganiseerd. Hier ontmoet je een steengoed zakelijk netwerk. Een business event die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van elk business event van de Young Business Award is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Business event

De startup competitie Young Business Award bestaat uit drie business events met de beste startups van Nederland en is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders. Gedeputeerde Henk Brink maakt op de foto de winnaar van de Young Business Award bekend. Dit business event in Emmen wordt jaarlijks door 800 bezoekers bezocht.

  • De Ondernemer