De Young Business Award Foundation organiseert dinsdag 5 januari met 800 ondernemers, professionals en investeerders de Nieuwjaarsreceptie in Emmen. Gepresenteerd door Sander Schimmelpenninck.

De nieuwjaarsreceptie Emmen bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de nieuwjaarsreceptie in Emmen op 5 januari 2021 (inloop 19:00 uur) in het Atlas Theater te Emmen. 

Nieuwjaarsreceptie Emmen

De nieuwjaarsreceptie Emmen bezoeken? Dat kan! Aanmelden als bezoeker voor de nieuwjaarsreceptie Emmen kan zelfs gratis. De nieuwjaarsreceptie Emmen is een netwerk evenement waar zakelijk Emmen elkaar in het nieuwe jaar ontmoet. Het nieuwjaars evenement wordt jaarlijks georganiseerd in het Atlas Theater in Emmen. Bij dit netwerk evenement in Emmen komt zakelijk Emmen  samen om te netwerken en het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Aanmelden als bezoeker? Klik hier om je gratis aan te melden voor de nieuwjaarsreceptie Emmen.

Nieuwjaarsreceptie

Wat is een nieuwjaarsreceptie of een nieuwjaarsbijeenkomst? Een nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel is een receptie georganiseerd bij sommige bedrijven, overheden en verenigingen rondom de start van het nieuwe kalenderjaar. De netwerk evenementen zijn bedoeld om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Daarbij is het voor veel mensen ook een geschikt moment om met gelijkgestemde, van een vereniging of business club, vooruit te blikken wat het nieuwe jaar te bieden heeft. Vaak wordt er tijdens een nieuwjaarsreceptie een toespraak gehouden door de burgemeester, directeur of voorzitter van de organisatie.

Al zijn de evenementen voor veel mensen ook niet te vermijden aan het begin van elk jaar. Gelukkig nieuwjaar! Proosten op een succesvol nieuwjaar en alvast de nieuwe kansen bespreken. Dat het nog een gezond, succesvol en gelukkig jaar mag zijn. Maar hoe doe je dat bij een nieuwjaarsbijeenkomst? De belangrijkste tip is zonder twijfel: drink niet (te veel) alcohol. Dit is eigenlijk de gouden regel voor elke nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsbijeenkomst. Het blijven namelijk relatief zakelijke evenementen. En natuurlijk: een glaasje mag best. Maar hou het binnen de perken. Want je wil het jaar (zakelijk) immers goed beginnen.

Tips nieuwjaarsbijeenkomsten

  • Let op het gebruik van alcohol. Je maakt namelijk een slechte in druk op je collega’s, zakelijke relaties of zelfs je baas. Zorg ervoor dat je het jaar professionele begint en niet als een kakelende kip zonder kop rondloopt bij een nieuwjaarsreceptie.
  • Eet voorafgaand aan een nieuwjaarsbijeenkomst. Er is vaak een combinatie tussen alcohol en eten. Daarbij zijn er altijd hapjes. Geniet hier ook vooral van, maar maak van de hapjes geen maaltijd of erger een schranspartij. Je komt professioneler over als je gewoon op alle vragen een antwoord kan geven, zonder dat je de hele tijd aan het eten bent.
  • Kleding. Denk hier voorafgaand goed over na. Is er een dresscode? Sluit hier dan bij aan. Als er geen dresscode is, zorg er dan vooral voor dat je niet meteen uit de toon valt. Nette kantoorkleding of business casual is eigenlijk altijd goed bij nieuwjaarsbijeenkomsten.
  • Blijf niet aan iemand plakken. Een nieuwjaarsbijeenkomst is immers bedoelt om zoveel mogelijk mensen het beste te wensen in het nieuwe jaar. Het is op nieuwjaarsrecepties dus geaccepteerd dat je met gesprekspartners afwisselt. Het is overigens ook vervelend als iemand je bij elke stap volgt op zo’n evenementen.
  • Gebruik nieuwjaarsbijeenkomst echt als netwerk evenementen. Dit betekend dat als het op kantoor is dat je ook praat met collega’s die je niet vaak spreekt of bij een nieuwjaarsreceptie elders mensen die doorgaans niet in je zakelijke netwerk zitten. Maar verwacht en ga geen diepzinnige gesprekken aan. Houdt het luchtig, dit werkt vaak het best als je mensen minder goed kent.
Nieuwjaarsreceptie Emmen

Netwerken na afloop van de Nieuwjaarsreceptie in Emmen.

  • De Ondernemer