Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

"<yoastmark

De Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor het netwerk event op 5 januari 2021 (inloop 19:00 uur) in het Atlas Theater te Emmen. 

Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

De nieuwjaarsbijeenkomst is een netwerk evenement waar ondernemend, maatschappelijk en zakelijk Emmen elkaar aan het begin van het jaar spreken. Verschillende werelden die elkaar niet om dagelijkse basis niet tegenkomen. Terwijl de uitdagingen op thema’s als arbeidsmarkt, vestigingsklimaat, bereikbaarheid en duurzaamheid vergelijkbaar zijn voor deze werelden. Bij dit netwerk event in Emmen komen deze werelden samen om te netwerken en het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Wat: Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen
Wanneer: dinsdag 5 januari (inloop 19:00 uur)
Waar: Altas Theater Emmen

Aanmelden als bezoeker? Klik hier om je gratis aan te melden voor de nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen.

"<yoastmark

Programma Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

Het programma van de nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen start stipt om 19:30 uur in de Rabozaal. De inloop van het netwerk evenement in Emmen begint om 19:00 uur bij de foyer van de grote zaal.

Tussen 19:30 uur en 21:00 uur staat een een spectaculair show op het programma. Binnen het programma wordt aandacht gevraagd voor de uitdagingen waar de regio Emmen de komende jaren voorstaat. Het netwerk event in Emmen zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Sander Schimmelpenninck.

Vanaf 21:00 uur start het netwerk evenement in de foyer van het Atlas Theater. Hier heffen wij gezamenlijk het glas op een nieuwe en ondernemend jaar in Emmen.

"<yoastmark

Netwerk event Emmen

Jaarlijks is de finale van de Young Business Award (YBA) een netwerk evenement met een stimulerend programma voor de Drentse startupscene. Dit jaar wordt (door het Corona virus) het Drentse startup event aan het begin van het jaar 2021 georganiseerd. Bij het startup event ontmoet je samen met 800 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene. De Nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen is de plek waar ondernemers, professionals en investeerders elkaar bij de start van het nieuwe jaar ontmoeten.

60 seconden. Binnen zo’n korte tijd moet elke ondernemer op het podium met een pakkende pitch iedereen overtuigen waarom zijn of haar startup. Daarna volgt er een spervuur aanvragen van de juryleden en bezoekers in de zaal. Tijdens de finale pitchen in totaal vier finalisten om de felbegeerde award. De winnaar van de competitie ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Als bezoeker ontmoet je bij dit netwerk evenement in Emmen echt de beste startups van Nederland. Een heerlijke start van het nieuwe jaar. Vol inspiratie maak jij hierdoor een goede start van 2021. Want de finalisten die de afgelopen jaren op dit podium pitchten zijn meest innovatieve startups van Nederland. De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen haalden samen al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. De vier beste zijn inmiddels doorgedrongen tot de finale van de startup competitie. Als bezoeker wil je dit Emmense netwerk evenement absoluut niet missen. Dit wordt een avond vol inspiratie en genieten van fantastische startup verhalen.

Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen bezoeken

Bezoek jij dinsdag 5 januari 2021 samen met 800 bezoekers de nieuwjaarsbijeenkomst Emmen? Dat kan! Gratis zelfs. Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de nieuwjaarsbijeenomst Emmen in het Atlas Theater. Bij het Emmense netwerk evenement ontmoet je een fantastisch zakelijk netwerk.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk event financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.