Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

De Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen bezoeken? Meld jezelf dan hieronder aan als bezoeker voor het netwerk event op 5 januari 2021 (inloop 19:00 uur) in het Atlas Theater te Emmen. 

Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

De nieuwjaarsbijeenkomst Emmen is een netwerk evenement waar ondernemend, maatschappelijk en zakelijk Emmen elkaar aan het begin van het jaar spreken. Verschillende werelden die elkaar niet om dagelijkse basis niet tegenkomen. Terwijl deze werelden met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben. Hoe gaan we om met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, vestigingsklimaat, bereikbaarheid en duurzaamheid? Bij dit netwerk event in Emmen komen deze werelden samen om te netwerken en het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Wat: Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen
Wanneer: dinsdag 5 januari (inloop 19:00 uur/start programma 19:30 uur)
Waar: Altas Theater Emmen

Aanmelden als bezoeker? Klik hier voor meer informatie of meld je via de onderstaande tool gratis aan als bezoeker voor de nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen.

Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

Inloop grote zaal Atlas Theater bij de Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen.

Programma Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

Het programma van de nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen start stipt om 19:30 uur in de Rabozaal. De inloop van het netwerk evenement in Emmen begint om 19:00 uur bij de foyer van de grote zaal.

Tussen 19:30 uur en 21:00 uur staat een een spectaculair show op het programma. Binnen het programma wordt aandacht gevraagd voor de uitdagingen waar de regio Emmen de komende jaren voorstaat. Sander Schimmelpenninck presenteert het netwerk evenement in Emmen.

Vanaf 21:00 uur start het netwerk evenement in de foyer van het Atlas Theater. Hier heffen wij gezamenlijk het glas op een nieuwe en ondernemend jaar in Emmen.

Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen

De start van het plenaire programma van de Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen. Dit netwerk evenement wordt georganiseerd op dinsdag 5 januari 2020. 

Netwerk event Emmen

Jaarlijks is de finale van de Young Business Award (YBA) een netwerk evenement met een stimulerend programma voor de Drentse startupscene. Dit jaar wordt (door het Corona virus) het Drentse startup event aan het begin van het jaar 2021 georganiseerd. Bij het startup event ontmoet je samen met 800 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene. De Nieuwjaarsbijeenkomst in Emmen is de plek waar ondernemers, professionals en investeerders elkaar bij de start van het nieuwe jaar ontmoeten.

60 seconden. Binnen zo’n korte tijd moet elke ondernemer op het podium met een pakkende pitch iedereen overtuigen waarom zijn of haar startup. Direct na de pitch komt de jury in actie. Die zal een spervuur aanvragen stellen om te ontdekken hoe goed elke startup daadwerkelijk is. Er pitchen pitchen vier finalisten bij de finale. De winnaar van de startup competitie ontvangt de felbegeerde award met de prijzenpot van 15.000 euro.

Als bezoeker ontmoet je bij dit netwerk evenement in Emmen echt de beste startups van Nederland. Een heerlijke start van het nieuwe jaar. Vol inspiratie maak jij hierdoor een goede start van 2021. De finalisten op het podium zijn de meest innovatieve startups van Nederland.

Dit jaar haalden de 12 12 halve finalisten van de startup competitie samen al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. Dit Emmense netwerk evenement wil je absoluut niet missen. Er staat een avond vol inspiratie met fantastische startup verhalen op je te wachten.

Nieuwjaarsbijeenkomst Emmen bezoeken

Bezoek jij dinsdag 5 januari 2021 samen met 800 bezoekers de nieuwjaarsbijeenkomst Emmen? Dat kan! Gratis zelfs. Meld jezelf dan (via de onderstaande tool) aan als bezoeker voor de nieuwjaarsbijeenomst Emmen in het Atlas Theater. Bij het Emmense netwerk evenement ontmoet je een fantastisch zakelijk netwerk.