Pitch competitie

De pitch competitie Young Business Award bestaat uit drie pitch events met de beste pitchers van Nederland en is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders.

Pitch competitie

De Young Business Award is een pitch competitie dat jaarlijks bestaat uit drie pitch events. De evenementen voor startups en scale-ups worden jaarlijks in verschillende Nederlandse steden georganiseerd. De pitch events zijn bovendien een ontmoetingsplek voor startups, scale-ups, talenten, professionals, journalisten en investeerders. De grootste pitch competitie van Nederland bestaat jaarlijks uit twee halve finales in Groningen en Leeuwarden. Gevolgd door een zinderende finale in Emmen.

Alle pitch evenementen van de Young Business Award zijn gratis te bezoeken. Dit maken de partners van de pitch competitie samen financieel mogelijk. De winnaar van de Young Business Award ontvangt de kristallen award, de titel ‘Beste jonge onderneming van Nederland’ en de prijzenpot van 15.000 euro.

De startups en scale-ups die jaarlijks bij de Young Business Award pitchen zijn onderweg om in raptempo de wereld te veroveren. Want hun grenzeloze groeiambitie gaat in een gigantisch hoog tempo. Deze bedrijven zijn de toekomst van Nederland. Ze dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan ook beter. Razendsnel hebben deze scale-ups baanbrekende innovaties naar de markt gebracht. Deze scale-ups houden van een competitie en binden al te graag de strijd meet elkaar aan. Enerzijds vanwege de felbegeerde Young Business Award maar ook om hun scale-up aan de rest van de wereld te tonen.

Pitch evenement bezoeken

Binnenkort zelf een pitch evenement bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende pitch event van de Young Business Award worden georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste pitchers van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een pitch bijeenkomst die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van alle pitch events van de Young Business Award is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Pitch

Pitch van Julian Martijn Jagtenberg. De founder van startup Somnox gaf de 60 seconden pitch tijdens de finale van de Young Business Award.

  • De Ondernemer