Business event Emmen

De finale van de Young Business Award is met 800 bezoekers jaarlijks het grootste business event in Emmen.

Het netwerk evenement Young Business Award in Emmen bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de finale Young Business Award in het Atlas Theater te Emmen. 

Business event Emmen

Elk jaar wordt de finale van de startup competitie Young Business Award (YBA) in Emmen georganiseerd. Het business event biedt een stimulerend programma voor de Emmense startupscene. Bij de YBA in Emmen ontmoet je samen met 800 bezoekers het allerbeste dat de Nederlandse startupscene te bieden heeft. Het startup event is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders.

60 seconden pitch

60 seconden pitch. Dit is alle tijd die een finalist krijgt om met een zinderende pitch iedereen te overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neem jij als bezoekers samen met de kritische jury de regie voor 10 minuten over met een spervuur aan vragen. Want waarom moet deze startup de kristallen Young Business Award winnen? Er strijden tijdens de finale vier finalisten om de kristallen award. De winnaar ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Beste startups van Nederland

Nederland heeft het derde beste startup ecosysteem van Europa. De top van de Nederlandse startupscene ontmoet je bij het business event in Emmen.

Want Nederland heeft op het gebied van startups veel te bieden. Voor Drenthe, maar ook zeker voor de rest van de wereld. Het zijn ook niet de minste startups die pitchen tijdens de finale van de Young Business Award.

Finalisten Young Business Award

De finalisten van de afgelopen jaren haalden samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. Zo hebben de 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 samen ook al voor 60 miljoen euro aan groeigeld opgehaald bij investeerders. Dit business event in Emmen wil je als bezoekers absoluut niet missen. Dit wordt vuurwerk, spanning en sensatie, maar vooral ook genieten van de fantastische verhalen afkomstig van de meest innovatieve startups uit Nederland.

Business event in Emmen bezoeken

Kom jij samen met 800 bezoekers het netwerk evenement bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Het business event in Emmen wordt jaarlijks georganiseerd. Bekijk hier wanneer de eerst volgende finale van de Young Business award wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het business event financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Business event in Emmen bezoeken

Jort Kelder tijdens het business event Young Business Award in Emmen.

  • De Ondernemer