Netwerk evenement Leeuwarden

De halve finale van de Young Business Award in Friesland wordt jaarlijks door 400 bezoekers bezocht. Bij het netwerk evenement in Leeuwarden worden jaarlijks de laatste twee finalisten van de startup-competitie geselecteerd.

Het netwerk evenement Young Business Award in Leeuwarden bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de halve finale finale Young Business Award. 

Netwerk evenement Leeuwarden

Elk jaar wordt de tweede halve finale van de startup competitie Young Business Award (YBA) georganiseerd in Stadsschouwburg De Harmonie. Het startup event biedt een stimulerend programma voor de Friese startupscene. Want het netwerk evenement in Leeuwarden ontmoet je samen met 400 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene.

Het netwerk evenement in Leeuwarden is jaarlijks de ontmoetingsplek voor 400 bezoekers. Hier komt een steengoed Fries netwerk van ondernemers, professionals en investeerders uit heel de Provincie Friesland samen.

60 seconden pitch

De startups op dit podium staan aan de vooravond van hun internationale doorbraak. Dit zijn de beste startups van Nederland. Er pitchen bij de halve finale in Leeuwarden zes van de twaalf halve finalisten.

60 seconden. Binnen zo’n korte tijd moet elke startup entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neem jij als bezoekers samen met de kritische jury de regie voor 10 minuten over met een spervuur aan vragen. Er staat veel op het spel. Want slechts twee van de zes halve finalisten keert huiswaarts meet een finale-ticket op zak.

Tijdens de finale strijden later in het jaar tijdens de finale in Emmen om de kristallen award. De winnaar ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Beste startups van Nederland

Bij de Young Business Award staan niet de minste startups op het podium. De halve finalisten haalden de afgelopen jaren samen altijd al voor tientallen miljoenen op bij investeerders. Zo hadden de 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 samen ook al voor 60 miljoen euro aan groeigeld opgehaald bij investeerders. Dit netwerk evenement in Leeuwarden wil je als bezoekers absoluut niet missen. Dit wordt vuurwerk, spanning en sensatie, maar vooral ook genieten van de fantastische verhalen afkomstig van de meest innovatieve startups uit Nederland.

Netwerk bijeenkomst in Leeuwarden bezoeken

Ben jij er samen 400 bezoekers bij het netwerk evenement in Leeuwarden? Dat kan! Het bezoeken van de halve finale in Leeuwarden is zelfs gratis.

Bekijk hier wanneer de eerst volgende halve finale van de Young Business award in Leeuwarden wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een netwerk bijeenkomst die je absoluut niet wilt missen.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Netwerk event Leeuwarden

Pitch Friese startup Grenzelooswerk. Het netwerk evenement in Leeuwarden is jaarlijks de tweede halve finale van de startup competitie Young Business Award.

  • De Ondernemer