Dit zijn de deelnemers van de Young Business Award 2020. De halve finalisten komen dit jaar in een aangepast programma in actie tijdens de startup competitie. 

Deelnemers Young Business Award 2020

Er hebben zich 341 bedrijven aangemeld als deelnemer voor de Young Business Award 2020. De twaalf deelnemers die zijn geselecteerd als halve finalist van de startup competitie hebben samen voor meer den 60 miljoen euro aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

De deelnemers van de startup competitie komen dit jaar in actie tijdens de halve finales van de startup competitie. Door het Coronavirus worden de halve finales dit jaar anders vormgegeven. Een Televisieformat genaamd YBA Broadcast gaat het verhaal van de deelnemers aan een heel Nederland vertellen. De presentatie is in handen van Jort Kelder (presentator Op1 en Dragon’s den).

,,Door deze maatregelen kan de startup-competitie doorgaan. Dit scenario biedt ons de ruimte om de competitie zonder bezoekers en online en op televisie door te zetten’’, aldus Niels Palmers (oprichter en voorzitter Stichting Young Business Award).

Halve finalisten Young Business Award 2020

Wie zijn de halve finalisten van de startup competitie Young Business Award 2020? Het deelnemersveld bestaat dit jaar uit de onderstaande twaalf halve finalisten:

Finalisten startup competitie

Wie zijn de finalisten van de startup competitie Young Business Award? De vier finalisten die tijdens de finale van de Young Business Award strijden om de felbegeerde award zijn momenteel nog niet bekend. De bekendmaking van de finalisten volgt nadat de halve finales plaats hebben gevonden. De finale wordt op dinsdag 5 januari 2021 georganiseerd. Bij dit startup event zijn jaarlijks 800 bezoekers aanwezig.

  • De Ondernemer