Netwerk event Leeuwarden

De Young Business Award organiseert jaarlijks een netwerk event in Leeuwarden dat door 400 bezoekers wordt bezocht. Dit startup event in Leeuwarden is jaarlijks de tweede halve finale van de startup competitie. Deelnemers geven hier een 60 seconden pitch met als doel om een finale-ticket te ontvangen.

Netwerk event Leeuwarden

Het bezoeken van een netwerkt event is doorgaans een goede manier om jezelf en je onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten, en investeerders? Bezoek dan binnenkort een netwerk event in Leeuwarden of lees hier een aantal tips voor tijdens het netwerken.

Binnenkort zelf een netwerk event bezoeken? Bekijk hier de agenda met netwerk events in Leeuwarden en meld je gratis aan als bezoeker.

Netwerk event Leeuwarden

Presentator Jan Versteegh tijdens het netwerk event in Leeuwarden.

Young Business Award in Leeuwarden

De startup competitie Young Business Award organiseert jaarlijks drie netwerk events verspreidt over Noord-Nederland. De startup events in Leeuwarden en Groningen zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde netwerk event in Emmen is jaarlijks de finale van de Young Business Award. Bij de finale wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Halve finale in Leeuwarden

Jaarlijks wordt de tweede halve finale van de Young Business Award (YBA) georganiseerd in De Tamboer in Leeuwarden. Het Friese netwerk event is de ontmoetingsplek voor ondernemers, talenten, professionals en investeerders uit heel de Provincie Friesland. Bij de halve finale in Leeuwarden ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit netwerk event in Leeuwarden om de laatste twee finale-tickets van de startup competitie. De startups die in Friesland een finale-ticket winnen strijden tijdens de finale om de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’.

Deelnemende startups

De deelnemende startups tijdens de halve finale in Leeuwarden zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met vaak al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de deelnemende startups in Leeuwarden al voor tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Netwerk events gratis bezoeken

Wanneer is de Young Business Award halve finale in Leeuwarden? Het netwerk event wordt jaarlijks vlak voor de zomer (medio juni) georganiseerd in De Harmonie te Leeuwarden. Bekijk hier wanneer de eerst volgende editie in Leeuwarden wordt georganiseerd.

Kan ik dit netwerk event in de Provincie Friesland bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit samen financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier

Netwerk evenement in Friesland

De bekendmaking van de twee finalisten vanuit Friesland door presentator Jan Versteegh. Er gaan vanuit de halve finale in Leeuwarden slechts twee startups door naar de finale van de Young Business Award. 

Netwerken in Leeuwarden

Er bij zijn als bezoekers tijdens een netwerk event is een mooie kans om jezelf bij andere event bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens zakelijk event altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een netwerk bijeenkomst altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige zakelijk events bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een zakelijk event te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een zakelijk event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Netwerken in Leeuwarden

Netwerken in Leeuwarden bij de halve finale van de Young Business Award.

  • De Ondernemer