Pitch wedstrijd

De bekendmaking van de pitch wedstrijd Young Business Award. De winnaar van het pitch event ontvangt een prijzenpot van 15.000 euro.

Pitch wedstrijd

Het bezoeken van of deelnemen aan een pitch wedstrijd is doorgaans een goede manier om jezelf en je startup of scale-up in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten, en investeerders of juist de beste startups en scale-ups van Nederland ontmoeten? Bezoek dan binnenkort een pitch event van de Young Business Award of lees hier wanneer de eerst volgende pitch wedstrijd van de Young Business Award wordt georganiseerd.

Binnenkort zelf een pitch event bezoeken? Bekijk hier de agenda met pitch events en meld je gratis aan als bezoeker.

Pitch wedstrijd

Deelnemer Somnox in gesprek met presentator Jort Kelder tijdens de Pitch wedstrijd Young Business Award.

Pitch wedstrijd Young Business Award

De Young Business Award (YBA) is de grootste pitch wedstrijd van Nederland met jaarlijks 1.400 bezoekers. De pitch competitie bestaat jaarlijks uit drie pitch wedstrijden. Waarin de beste startups en scale-ups uit Nederland met elkaar de strijdt aangaan. De prijzenpot van de pitch competitie staat jaarlijks op 15.000 euro. De winnende startup mag zich bovendien een jaar lang de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ noemen.

De drie pitch wedstrijden zijn bovendien een ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders. De Young Business Award Foundation organiseert haar pitch wedstrijden jaarlijks in verschillende Nederlandse steden. Alle evenementen van de pitch competitie zijn gratis te bezoeken. De partners van de pitchwedstrijd maken dit financieel mogelijk.

Startup pitch Kristian Valk (founder Hotelchamp). Tijdens de finale van de pitchwedstrijd Young Business Award in Emmen.

Grootste pitch event van Nederland

De finale van de pitch-competitie Young Business Award is traditie getrouw het grootste Pitch event van Nederland. Bij het avond programma in het Atlas Theater komen jaarlijks zo’n 800 bezoekers. De bezoekers komen vanuit heel Nederland naar de Gemeente Emmen om het spektakel van de pitch competitie live te bekijken.

De startups die op het podium staan van de pitch wedstrijd Young Business Award veroveren doorgaans in sneltreinvaat de wereld. Want met hun grenzeloze groeiambitie veroveren ze razendsnel de wereld. Ze dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Razendsnel brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. Waardoor bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil worden gezet. Of ze worden uit de markt geconcurreerd door deze nieuwe generatie startup-ondernemers. Zo zit de snelle wereld van de ondernemers die tijdens deze pitch wedstrijd op het podium staan in elkaar. Ze houden van competitie en binden al te graag de strijd aan, aan de ene kant vanwege de felbegeerde Young Business Award maar ook om hun onderneming te tonen.

“Op het podium van de Young Business Award pitchen de aller, maar dan ook echt aller beste jonge ondernemers en startups van Nederland”, aldus presentator Jort Kelder tijdens de finale van de Young Business Award 2017.

60 seconden pitch van Sven van der Biezen (founder Invoice Finance). Tijdens de finale van de pitch wedstrijd Young Business Award in Emmen.

Pitch wedstrijd bezoeken

Binnenkort zelf een pitch wedstrijd bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende pitch event van de Young Business Award worden georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste pitchers van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een pitch bijeenkomst die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van alle pitch events van de Young Business Award is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Start 60 seconden pitch Julian Jagtenberg (founder slaaprobot Somnox). Tijdens de finale van de pitch wedstrijd Young Business Award in Emmen.

  • De Ondernemer