De Young Business Award organiseert jaarlijks een startup evenement in Groningen dat door 400 bezoekers wordt bezocht. Het startup evenement in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de startup competitie

Startup evenement Groningen

Het bezoeken van een startup evenement is doorgaans een goede manier om jezelf en je startup onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders of juist de beste startups en scale-ups van Nederland ontmoeten? Bezoek dan binnenkort een startup evenement in Groningen of lees hier wanneer de eerst volgende halve finale van de Young Business Award in Groningen wordt georganiseerd.

Binnenkort zelf een startup evenement bezoeken? Bekijk hier de agenda met startup evenementen in Groningen en meld je gratis aan als bezoeker.

YBA Groningen

Pitch Groninger startup Mr. Chadd tijden de halve finale Groningen. Het startup evenement in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de startup competitie Young Business Award.

Young Business Award in Groningen

Elk jaar organiseert de Stichting Young Business Award drie startup evenementen verspreidt over Noord-Nederland. De startup events in Groningen en Friesland zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde startup evenement in Emmen is jaarlijks de finale van de Young Business Award. Bij dit startup evenement wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Halve finale in Groningen

Het is inmiddels een traditie dat de startup competitie van start gaat in de stad Groningen. Jaarlijks wordt dan ook de eerste halve finale georganiseerd in MartiniPlaza in Groningen. Het startup evenement in Groningen is de ontmoetingsplek voor ondernemers, talenten, professionals en investeerders uit heel de provincie Groningen. Bij de halve finale in Groningen ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit startup evenement in Groningen om de eerste twee finale-tickets van de startup competitie.

Deelnemende startups

De deelnemende startups tijdens de halve finale in Groningen zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met vaak al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de deelnemende startups in Groningen al voor tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Evenement gratis bezoeken

Wanneer is de Young Business Award halve finale in Groningen? Het startup evenement wordt jaarlijks medio maart georganiseerd. Bekijk hier wanneer de eerst volgende editie in Groningen wordt georganiseerd.

Kan ik dit startup evenement in de provincie Groningen bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch netwerk aan startups, scale-ups en investeerders. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit samen financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier

Netwerk evenement Groningen

De eerste halve finale van de Young Business Award wordt jaarlijks in Groningen georganiseerd. Het netwerk evenement in Groningen wordt gemiddeld door zo’n 400 bezoekers bezocht.

Startup evenement Groningen

Er bij zijn als bezoekers tijdens een startup evenement is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een startup evenementen altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een netwerk evenement altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige startup evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een startup evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een startup evenement te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een startup evenement vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

  • De Ondernemer