Pitch van startup Hotelchamp tijdens de YBA Groningen. De Young Business Award organiseert jaarlijks een startup event in Groningen dat door 400 bezoekers wordt bezocht. Het startup event in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de startup competitie

Startup event Groningen

Het bezoeken van een startup event is doorgaans een goede manier om jezelf en je startup onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten, en investeerders of juist de beste startups en scale-ups van Nederland ontmoeten? Bezoek dan binnenkort een startup event in Groningen of lees hier wanneer de eerst volgende voorronde van de Young Business Award wordt georganiseerd.

Binnenkort zelf een startup event bezoeken? Bekijk hier de agenda met startup events in Groningen en meld je gratis aan als bezoeker.

startup event

De finale van de Young Business Award in Emmen. Jaarlijks het grootste startup event van Nederland. Bekijk hier het overzicht met de startup events die de Young Business Award jaarlijks organiseert.

Bezoeken of deelnemen aan een startup event?

Deelnemen aan of het bezoeken van een startup event is een goede manier om jezelf en je startup in de spotlights te zetten. Uiteraard val je tijdens een pitchwedstrijd altijd op met een sterk en uniek verhaal. Als bezoeker door te netwerken met andere bezoekers. Als bezoeker en deelnemer is het tijdens een startup event ook belangrijk om communicatief een duidelijke verhaal te hebben. Vaak spreken startup ondernemers en vakspecialisten in vakjargon. Als je bij een startup event als deelnemer op het podium alle bezoekers wil bereiken is het ook belangrijk een duidelijke pitch te hebben die voor een breed publiek goed begrijpbaar is.

Waarom? Juryleden kennen misschien je businessplan en hebben zich voorafgaand goed ingelezen. Dit is immers waarom ze in de jury zitten. Maar het publiek van een startup event heeft deze voorkennis niet. En als jij als ondernemer de honderden bezoekers in de zaal niet je businessmodel kan uitleggen. Dan haakt de zaal af. Dit is een gemiste kans. Want tijdens een startup event als de Young Business Award (YBA) wil je naast het winnen van de award. Juist in contact komen met de zaal. Daar zitten namelijk je toekomstige klanten, journalisten die over je schrijven of de investeerders die de groei van je startup financieren. Alleen moet jij hun als ondernemer nog wel even overtuigen met een zinderende 60 seconden pitch.

Startup events in Groningen

Ben je als Groninger ondernemer net gestart met je eigen startup? Dan hoef je het wiel natuurlijk niet helemaal opnieuw uit te vinden. Dit geld natuurlijk ook voor ervaren ondernemers. De provincie Groningen heeft met Founded in Groningen een partij die het startup ecosysteem in Groningen helpt accelereren. Het bezoeken van een startup event helpt natuurlijk om gelijk gestemde te ontmoeten. Bij een startup event als de YBA Groningen doe je als Groninger ondernemer natuurlijk ook nieuwe inspiratie op voor je onderneming. Want de uitdagingen die voor jou spelen. Daar lopen of zijn andere ondernemers ook al tegen aangelopen. En misschien kan jij een andere Groninger ondernemer wel helpen met zijn of haar uitdagingen.

YBA halve finale Groningen

Jaarlijks wordt de eerste halve finale van de startup competitie Young Business Award in Groningen georganiseerd. Bij het Groninger startup event ontmoet je samen met zo’n 400 bezoekers de eerste zes halve finalisten van de startup competitie. Bij dit startup event in Groningen zijn altijd de eerste twee finale-tickets van de Young Business Award te winnen. De halve finale in Groningen staat elk jaar rond medio maart op het programma. Het Groninger startup event vindplaats in MartiniPlaza. Het bezoeken van dit startup event levert gegarandeerd nieuwe inzichten op over innovatie, groei en de Groninger startupscene.

Meetup Groningen

Ben jij er samen 400 bezoekers bij het startup event in Groningen? Dat kan! Het bezoeken van de halve finale in Groningen is zelfs gratis.

Bekijk hier wanneer de eerst volgende halve finale van de Young Business award in Groningen wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch startup netwerk. Een startup meetup in Groningen die je absoluut niet wilt missen.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

  • De Ondernemer