De finale van de Young Business Award is jaarlijks het grootste business evenement in Drenthe.

Business evenement Drenthe

Het Drentse business evenement Young Business Award (YBA) wordt jaarlijks in het Atlas Theater in Emmen georganiseerd. Hét grootste zakelijke evenement van Drenthe is de plek waar ondernemers, overheden en het onderwijs op informele manier samenkomen. Zo trappen we jaarlijks na de zomervakantie het zakelijke seizoen af. Dit doen we met 800 bezoekers uit heel de provincie Drenthe om samen de ontknoping van de grootste startup competitie van Nederland live mee te maken. Hier staat de toekomst van Nederland op het podium. Bij de startup competitie Young Business Award pitchen de beste Nederlandse startups om de felbegeerde award en de prijzenpot van 15.000 euro.

Meld je aan als bezoeker

Dit jaar maken we er opnieuw een prachtig ondernemend evenement van! Er is ruimte voor ruim 800 bezoekers in de grote zaal van het Atlas Theater. Het belooft ook dit jaar een business evenement te worden waar nog lang over wordt na gepraat. Dit business evenement in Drenthe bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Aanmelden als bezoekers kan via deze link.

Startup competitie

De winnaar van de Jonge Ondernemersprijs Young Business Award gaat naar huis met de felbegeerde kristallen award en de prijzenpot van 15.000 euro. Daarbij mag de winnaar zich een jaar lang de beste jonge onderneming van Nederland noemen.

De startup competitie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De voorrondes en finale samen trokken in 2018 samen een slordige 1.400 bezoekers; YBA was de grootste startup-competitie in Nederland341 startups deelnemers melden zich in 2020 aan om te mogen pitchen bij het business evenement in Drenthe. De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders.

De finale van de Young Business Award is jaarlijks het business event in de provincie Drenthe.

Business event Drenthe

Het bezoeken van een Drents business evenement is een uitstekende kans om jezelf, wanneer je als bezoeker een event bezoekt, in de spotlights te zetten. Het is belangrijk om bij een business evenement actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door te luisteren naar de verhalen van andere bezoekers en ook je eigen verhaal te vertellen. Al blijft het de eerste keren als je een netwerk event bezoekt natuurlijk een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige zakelijk evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Gedeputeerde Henk Brink feliciteert Young Business Award winnaar Kristian Valk (Hotelchamp).

  • De Ondernemer