Business evenement Groningen

Pitch Groninger startup Hotelchamp bij het business evenement Young Business Award in Groningen.

Business evenement Groningen

Bij het business evenement Young Business Award (YBA) in Groningen worden jaarlijks de eerste twee halve finalisten bekend gemaakt van de groot startup competitie van Nederland. Het business event wordt jaarlijks in MartiniPlaza georganiseerd. De bijeenkomst voor bedrijven in stad Groningen wordt jaarlijks door 400 bezoekers uit heel de provincie Groningen bezocht. Dit is de plek waar het startup ecosysteem van Groningen elkaar op informele manier treft. Zo start de Young Business Award jaarlijks de startup competitie in de jongste stad van Nederland. Bij het business evenement in Groningen staat de toekomst van Nederland op het podium. Bij de startup competitie Young Business Award pitchen de beste Nederlandse startups om de felbegeerde award en de prijzenpot van 15.000 euro. Het business event in Groningen geeft twee startups toegang tot de finale van de Young Business Award in Emmen.

Meld je aan als bezoeker

Het business evenement Young Business Award in Groningen bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker. Het belooft ook dit jaar een fantastisch evenement te worden waar nog lang over wordt na gepraat. De halve finale van de Young Business Award in Groningen is gratis te bezoeken.

Startup competitie

De winnaar van de Jonge Ondernemersprijs Young Business Award gaat bij de finale in Emmen naar huis met de felbegeerde kristallen award en de prijzenpot van 15.000 euro. Daarbij mag de winnaar zich een jaar lang de beste jonge onderneming van Nederland noemen.

De startup competitie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De voorrondes en finale samen trokken in 2018 samen een slordige 1.400 bezoekers; YBA was de grootste startup-competitie in Nederland341 startups deelnemers melden zich in 2020 aan om te mogen pitchen als deelnemer van de competitie. De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders.

Business event Groningen

Het bezoeken van een business evenement in Groningen is een uitstekende kans om jezelf, wanneer je als bezoeker een event bezoekt, in de spotlights te zetten. Het is belangrijk om bij een business event actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door te luisteren naar de verhalen van andere bezoekers en ook je eigen verhaal te vertellen. Al blijft het de eerste keren als je een business evenement bezoekt natuurlijk een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige zakelijk evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Business Evenement Groningen.

Pitch van Groninger startup Mr. Chadd bij de eerste halve finale van de Young Business Award. Het business evenement in Groningen wordt jaarlijks door 400 bezoekers bezocht.

  • De Ondernemer