Business evenement Leeuwarden

Pitch Sven van der Biezen (startup Floryn) bij de Young Business Award halve finale. Het business evenement in Leeuwarden wordt jaarlijks door 400 bezoekers bezocht.

Business evenement Leeuwarden

De tweede halve finale van de Young Business Award (YBA) wordt jaarlijks in Leeuwarden georganiseerd. Bij het business event in de Friese hoofdstad worden altijd de laatste twee halve finalisten van de groot startup competitie van Nederland bekend gemaakt. Het business evenement in Leeuwarden wordt jaarlijks door 400 bezoekers uit heel de provincie Friesland bezocht.

Dit is de plek waar partijen uit het startup ecosysteem in Friesland elkaar op informele manier ontmoeten. Zo sluiten we jaarlijks vlak voor de zomervakantie het zakelijk seizoen af met een informele netwerkborrel na afloop van het programma. Tijdens het programma van het business evenement in Leeuwarden staat de toekomst van Nederland op het podium. Bij de startup competitie Young Business Award pitchen de beste Nederlandse startups om de felbegeerde award en de prijzenpot van 15.000 euro. Het business event in Leeuwarden geeft twee startups toegang tot de finale van de Young Business Award.

Het business evenement Young Business Award in Leeuwarden bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor het eerst volgende business evenement in Friesland.

Startup competitie

De winnaar van de Jonge Ondernemersprijs Young Business Award gaat bij de finale in Emmen naar huis met de felbegeerde kristallen award en de prijzenpot van 15.000 euro. Daarbij mag de winnaar zich een jaar lang de beste jonge onderneming van Nederland noemen.

De startup competitie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De voorrondes en finale samen trokken in 2018 samen een slordige 1.400 bezoekers; YBA was de grootste startup-competitie in Nederland341 startups deelnemers melden zich in 2020 aan om te mogen pitchen als deelnemer van de competitie. De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders.

De kristallen award van de startup competitie Young Business Award.

Business evenement Leeuwarden

Het bezoeken van een business evenement in Leeuwarden is een uitstekende kans om jezelf, wanneer je als bezoeker een event bezoekt, in de spotlights te zetten. Het is belangrijk om bij een business evenement actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door te luisteren naar de verhalen van andere bezoekers en ook je eigen verhaal te vertellen. Al blijft het de eerste keren als je een business bijeenkomst bezoekt natuurlijk een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige zakelijk evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Business evenement Leeuwarden

Netwerken bij de Young Business Award halve finale in Leeuwarden.

  • De Ondernemer