Netwerk evenement Drenthe

De finale van de Young Business Award is met 800 bezoekers jaarlijks het grootste netwerk evenement in Drenthe.

Het netwerk evenement Young Business Award in Drenthe bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de finale Young Business Award in het Atlas Theater te Emmen. 

Netwerk evenement Drenthe

Jaarlijks is de finale van de Young Business Award (YBA) een netwerk evenement met een stimulerend programma voor de Drentse startupscene. Bij het Drentse netwerk evenement ontmoet je samen met 800 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene. Het netwerk evenement is de ontmoetingsplek voor jonge ondernemers, professionals en investeerders.

60 seconden. Dit is alle tijd die elke startup ondernemer krijgt om een pakkende pitch iedereen te overtuigen waarom zijn of haar startup de Young Business Award moet winnen. Daarna is het tijd voor een spervuur aan vragen. Eerst vanuit de juryleden op het podium en dan neem jij als bezoeker de regie over om deze ondernemers het hemd van het lijf te vragen. Tijdens de finale pitchen in totaal vier finalisten om de felbegeerde award. De winnaar van de competitie ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Je ontmoet als bezoeker bij dit netwerk evenement echt de beste startups van Nederland. De finalisten die de afgelopen jaren op dit podium pitchten haalden samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. En dit is ook interessant voor Drenthe als regio. Er zijn meerdere oud deelnemers die inmiddels zaken of zelfs hun productie in de provincie Drenthe hebben ondergebracht. De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen ook al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. Als bezoeker wil je dit Drentse netwerk evenement absoluut niet missen. Dit wordt een avond genieten van fantastische startup verhalen die afkomstig zijn van de meest innovatieve bedrijven uit Nederland.

Netwerk bijeenkomst in Drenthe bezoeken

Bezoek jij dit jaar samen met 800 bezoekers het netwerk evenement in Drenthe? Dat kan! Gratis zelfs. De netwerk bijeenkomst in Drenthe wordt jaarlijks georganiseerd. Bekijk hier wanneer de eerst volgende finale van de Young Business award wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Netwerk event Emmen

Het begin van de YBA-Finale. De openingshow is jaarlijkst het begin van het grootste netwerk evenement in Drenthe.

Netwerken in Drenthe

Als ondernemer of professional is het bezoeken van een netwerk evenement over het algemeen een uitstekende manier om in contact te komen met gelijkgestemde. Uiteraard is het ook een goed middel om jezelf als ondernemer of professional in de spotlights te zetten. Al is het tijdens een netwerk evenement wel belangrijk om communicatief een duidelijk verhaal te hebben. Want veel ondernemers of professionals werken en spreken dagelijks in vaktaal met elkaar. Bij een  netwerk evenement met honderden bezoekers ontmoet je nieuwe mensen. Dit zijn vaak ook ondernemers of professionals uit andere sectoren. Als je met hun in contact wil komen is het belangrijk om een duidelijke pitch te hebben die voor een breed publiek goed begrijpbaar is. Dit helpt om je eigen verhaal scherp over te brengen en om het gesprek met onbekende soepel te starten.

  • De Ondernemer